2014 Erken Rezervasyon Dönemine Hazır Mısınız?

Erken rezervasyon dönemine çok az zaman kaldı. Onlarca turizm merkezinde yüzlerce otel yaz tatilini şimdiden planlamak ve çeşitli avantajlardan yararlanmak isteyen tatilcileri heyecanla bekliyor. Tatil.com 2014 erken rezervasyon döneminde de kaçırılmayacak fırsatları beğeninize sunmaya hazırlanıyor.

Erken rezervasyon 2014 Tatil.com ayrıcalığıyla birçok avantajı beraberinde getirerek geliyor. Tatil.com’un her zaman olduğu gibi en iyi fiyat garantisinin yanı sıra en güzel tatil yerlerindeki üstün kaliteli otellerde %25’e varan indirim, 12 aya varan taksit seçeneği sizi bekliyor. Ayrıca, iptal güvence paketi ile konuklarımız giriş gününe 72 saat kala rezervasyon iptali yapabiliyor, hem de koşulsuz ve kesintisiz.

Tatil.com Erken rezervasyon otelleri arasında birçok seçenek bulunuyor. Bu oteller neler mi? Birkaç örnek verelim.

Kemer Erken Rezervasyon Otelleri : Kemer merkez ve Kemer’in ilçeleri Tekirova, Kiriş, Beldibi ve Çamyuva’da birbirinden güzel oteller sizi bekliyor. Kemer’in Mavi Bayraklı plajları ve muhteşem manzarası kaçırılmaz. Üstün kaliteli Kemer otelleri tatil için ideal.

Side Erken Rezervasyon Otelleri : Muhteşem plajları ve çabuk derinleşmeyen deniziyle Side, özellikle ailelerin çok sevdiği bir yer. Side’nin bulunduğu Manavgat ilçesi de doğasıyla büyülüyor ve serinlemek, sükut bulmak isteyenler için bir alternatif sunuyor. Side otelleri dolmadan yerlerinizi ayırtın.

Belek Erken Rezervasyon Otelleri : Belek yemyeşil çam ormanlarının masmavi denizle buluştuğu bir doğa harikası. Ayrıca Avrupa’yla yarışan kalitede golf sahalarına sahip. Her yönden mükemmel bir tatil geçirmek, üstüne üstlük Belek halkının doğal sebze ve meyveleriyle beslenmek için adresiniz Belek otelleri.

Alanya Erken Rezervasyon Otelleri : Antalya’nın en gözde ilçelerinden Alanya hareketli gece ve gündüz yaşamıyla tatilcilere keyifli zaman geçirme garantisi sunuyor. Plajlara en yakın Alanya otellerinde en güzel odaları kapmak için fırsat bu fırsat…

Lara Erken Rezervasyon Otelleri : Lara Türkiye’nin en uzun kumsallarından biri olma unvanına sahip. Hal böyle olunca yaz sezonunda sayısız konuk ağırlıyor. Lara otellerinde erken davranan odaları kapıyor.

Bu saydıklarımız dışında Antalya, Çeşme, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Ayvalık ve Didim ve Bodrum erken rezervasyon otelleri de bulabilirsiniz.

Tatil.com’un sunduğu fırsatları kaçırmamak için erken rezervasyon dönemini takipte kalın. İstediğiniz otelde rezervasyon yaptırmak sadece birkaç dakikanızı alacak. Online rezervasyon sistemimizi kullanarak yerlerinizi ayırtabilir veya dilerseniz satış ofisimizi arayarak yardım alabilirsiniz.

Tatil.com’da tatilinizi erkenden planlayın, gelecek tatilinizin keyfini şimdiden sürün.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir