23 Nisan Turları

Resmi tatiller okuldan, işten uzaklaşıp küçük kaçamaklar yapabileceğimiz fırsatlar doğuruyor hepimize. Hepiniz de bu günleri iple çekiyorsunuz, biliyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan  için verilen izinlerle birlikte tatil planları yapmaya başladıysanız sesime kulak verin. Tatil.com’da zamanınıza ve bütçenize göre çeşit çeşit 23 Nisan turları bulunuyor.

Tatilini yurt içinde geçirmek isteyenler için pek çok önerim var. 23 Nisan kültür turlarından birini tercih ederseniz Türkiye’nin el değmemiş doğal güzelliklerini, daha önce keşfetmediğiniz tarihi bölgeleri ve bu topraklarda aslında iç içe yaşadığımız pek çok kültürü yakından tanıma fırsatına sahip olacaksınız. 23 Nisan kültür turları arasında iki gecelik Batı Karadeniz Turu, üç gecelik Misya, Kapadokya veya İonya Turu, dört gecelik Karya, Likya veya Pamfilya Turu ve yedi gecelik Uzun Karadeniz Turu bulunuyor.

Batı Karadeniz sizleri eşsiz tarihi yapıları ve doğal güzelliğiyle bekliyor olacak. Bu gezide İzmit, Düzce, Bolu, Gerede, Karabük, Safranbolu, Yörük Köyü ve Devrek gibi Batı Karadeniz’in simgesi olan pek çok bölgeyi gezecek, ciğerlerinize bol bol oksijen dolduracaksınız. Bu kısa ama unutulmaz Karadeniz turunda keşfedeceğiniz tarihi ve kültürel anlamda önemli yerler arasında Kaymakam Evi, Cinci Han, Yemeniciler Arastası, Akçasu Kanyonu, Kuşkayası Anıtı, Amasra Kalesi, Kemere Köprüsü, Küçük Liman da bulunuyor.

Uzun Karadeniz Turu’nda bunlara ek olarak orta ve doğu Karadeniz’e uzanacak, Trabzon, Ordu, Giresun, Of gibi dünyaca ünlü doğal güzelliklere sahip kentleri gezme şansı bulacaksınız. Ayrıca Gürcistan’ın başkenti Batum’u da keşfedeceğiniz bu bir haftalık turda hem eğlenecek hem de nefes aldığınızı, dinlendiğinizi hissedeceksiniz.

23 Nisan tatil turları arasından daha sıcak bölgelerde olanları seçmek isteyenlerse çok şanslı. Tatil.com olarak size belki yazın bulamayacağınız tur paketleri hazırladık. Bu turlarda ana destinasyonumuza otobüsle ulaştıktan sonra sizi her gün unutulmaz güzelliklerle buluşturacak teknelerde ağırlıyoruz. Kıyı kıyı santim santim güney batı sahillerini dolaşacağınız bu turda hem güneşin ve denizin keyfini çıkarabileceksiniz, hem de şimdiye dek görmediğiniz pek çok doğal güzelliği keşfedeceksiniz.

Tatilini yurt dışında geçirmek ve bambaşka kültürleri keşfetmek isteyenler için de 23 Nisan yurtdışı turları mevcut Tatil.com’da. Güney Afrika’da safariye çıkıp vahşi doğayla baş başa kalmak istiyor olabilirsiniz; ya da Uzak Doğu’nun turizm cennetlerinde görülmemiş renklerin keşfine çıkmak… Hemen yanı başımızdaki Yunanistan’ı, Bulgaristan’ı, Gürcistan’ı, Balkan ülkelerini dolaşıp kültür alışverişi yapma niyetiniz de olabilir. Belki de Prag, Viyana, Budapeşte, Amsterdam ve Paris gibi Avrupa’nın en büyük şehirlerindeki tarih kültür miraslarını incelemek veya Dubai’de kendinizi alışverişe kaptırmayı düşlüyorsunuzdur. Aklınızdan nasıl bir tatil geçiyor, bütçeniz ne kadardır, ya da kaç günlük bir kaçamak istiyorsunuz, bilmiyorum. Ancak şunu iddia edebilirim ki; Tatil.com’un 23 Nisan yurt içi turları, 23 Nisan kültür turları ve 23 Nisan yurt dışı turlarından birisi mutlaka size uyacak.

Siz de 23 Nisan’da hem çocuğunuzu hem kendinizi sevindirin ve unutamayacağınız bir tatile Tatil.com ayrıcalığıyla çıkın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir