23 Nisan Yurtdışı Turları

2014 yılının bahar aylarına da hızlı bir giriş yaptık. Bundan sonra gelsin tatiller, gelsin gezmeler! Önümüzdeki ilk tatil 23 Nisan! Tam da Çarşamba gününe denk geliyor. İsterseniz Pazartesi ve Salı günlerini, isterseniz Perşembe ve Cuma günlerini birleştirerek muazzam bir bahar tatili yapmak elinizde. Tatil.com bahar turları arasında tam sizin zevkinize göre çeşit çeşit 23 Nisan turları da var.

Neler mi?

Orta Avrupa turu

Tam 7 gece 8 günlük bir Orta Avrupa turuna ne dersiniz? Bu turda üç ülkenin üç harika ülkesi sizi bekliyor: Budapeşte, Prag ve Viyana. Bu turda özellikle Avrupa mimarisini ve sokaklarını sevenler mest olacak. Sanat severler için de ideal bir tur.

Muhteşem bir şehir planına sahip olan Budapeşte, Macaristan’ın başkenti.  Kanallarının manzarasıyla insanı büyüleyen Prag, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti.  Müzik ve mimarinin doruğa ulaştığı Viyana ise Avusturya’nın başkenti. Bu üç şehri görme fırsatını kaçırmayın.

Balkanlar turu

İnsanları ve kültürleriyle sımsıcak ve bize çok yakın olan Balkan ülkelerini gezip görme fırsatı bu turda sizi bekliyor. 7 gece 8 günlük bu turda nereler yok ki? Bosna Hersek, Sırbistan, Karadap ve Makedonya… Hem de vizesiz!

Sırbistan’ın başkenti olan Belgrad, Bosna Hersek’in başkenti olan Saraybosna, Bosna Hersek’in en güney şehri olan Trebinke bu turun ilk duraklarından. Karadağ’ın kıyı şehirleri Kotor Budva ve Bar da keyifle gezeceğiniz duraklardan. Bu güzel şehirlerde deniz manzarasının tadını doya doya çıkarabileceksiniz. Makedonya’nın başkenti Üsküp ve hem ülkenin hem de Avrupa’nın en büyük şehirlerinden biri olan Ohri de tur kapsamında. Ohri Gölü’nün manzarasına hayran kalmamak elde değil.

Prag turu

Üç şehir için vaktiniz yoksa veya tek şehir görmek istiyorsanız Prag turu hoşunuza gidecektir. Çek Cumhuriyeti’nin başkenti ve en büyük şehri olan Prag’da Prag Kalesi, Charles Köprüsü ve birbirinden güzel tarihi binaların bulunduğu Eski Şehir, gezilecek yerlerin başında yer alıyor.

Berlin turu

Almanya’nın genç ve dinamik başkentini gezmek için kaçırmamanız gereken fırsat: Berlin turu! Berlin 2. Dünya Savaşı’nda aldığı yaraları oldukça başarılı bir şekilde sarmış bir şehir. Berlin’de görkemli Brandenburg Kapısı’nı, 1989’da yıkılan Berlin Duvarı’nın kalıntılarını, Müze Adası’nda bulunan Berlin Katedrali’ni ve Türkiye’den alınan eserlerin sergilendiği Bergama Müzesi’ni görebilirsiniz.

23 Nisan turlarına 1 aydan az zaman kaldı. Dolayısıyla, vize belgelerinizi bir an önce toplayıp iletmeniz çok önemli. (Elbette vizesiz Balkanlar turu hariç!) Bahar aylarında yenilenen doğanın yarattığı muhteşem atmosfer eşliğinde hiç görmediğiniz ve çok merak ettiğiniz ülkeleri kendi gözlerinizle görme fırsatını kaçırmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir