23 Nisan'da Günübirlik Tatil Seçenekleri

23 Nisan gibi resmi tatiller, iş veya okul hayatımızın yoğun temposuna kısa bir mola vermemize olanak sağladığı aşikar. Bu kısa tatili günübirlik turlar ya da yakın bölge otelleri sayesinde eşsiz bir dinlenme fırsatına çevirebilirsiniz. Şehrin stresinden uzaklaşarak huzuru, konforu ve eğlenceyi bulabileceğiniz günübirlik tatil seçenekleri ile harika bir 23 nisan tatili geçirebilirsiniz.

Özellikle Abant, bu konuda size oldukça iyi gelebilecek bir seçenek oluşturuyor. 23 Nisan Günübirlik Abant Sapanca Cennet Göl Turu ile güne Sapanca da bir kahvaltı ile başlayabilir, sonrasında Sapanca Gölü’nün etrafında biraz dolaşıp çay ve kahve içerek doğanın vermiş olduğu huzuru hissedebilirsiniz. Sonrasında Abant’a doğru harekete geçip birbirinden güzel fotoğraf kareleri yakalayabileceğiniz doğanın muhteşem güzelliğine tanıklık edip bunu yaşayabilirsiniz. Dilerseniz faytona binebilir, sucuk ekmek keyfi yapabilir ya da köy pazarında alışverişinizi yapabilirsiniz…

Günübirlik gerçekleştirebileceğiniz 23 nisan turları arasında Sapanca, Maşukiye ve Kartepe’de iyi bir seçenek oluşturuyor. Dağlardan gelen kar sularının Derebent Deresi’nden gelerek, Sapanca Gölü’nü oluşturduğu bu güzelliğe tanıklık edip havasını solumak iyi bir kaçamak olacaktır. Kartepe’ye de giderek Marmara Bölgesi’nin en modern kayak tesislerinde oldukça eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Telesiyejlere binebilir, kayak yapabilir, atv kiralayıp heyecanlı anlar yaşayabileceğiniz Kartepe bembeyaz bir mola isteyenler için harika bir seçenek. Maşukiye ise yeşilin en güzel renklerini size sunarken, kuşların sesini dinleyip temiz havayı solumanın enerjisini fazlasıyla hissedeceksiniz.

Bursa ve Edirne‘de sizlere günü birlik yakın bölge tatil seçenekleri oluşturuyor. Edirne’de çok önemli kültür mirası olan camileri, çarşıları, köprüleri ve tarihi evleri ziyaret edebilir, 2. Balkan Savaşı’na dair savaş müzelerini, Balkan Şehitliği’ni ziyaret edebilirsiniz. Özellikle Mimar Sinan’ın “ustalık eserimdir” dediği Selimiye Camii, mutlaka görülmesi gereken çok önemli bir eserdir. Edirne’nin her yeri çok kıymetli yapılar ve tarihi değerlerle doludur. Bu kültür miraslarımızı gezerek keyifli bir günübirlik 23 Nisan tatili yaşayabilirsiniz.

23 Nisan otelleri, 23 Nisan turları ve yakın bölge otelleri ile tatil.com sizlere fazlasıyla seçenek ve fırsatlar sunuyor. Herkese hitap edebilecek tatil seçenekleri ve uygun fiyatlar ile 23 Nisan tatilinde siz de günübirlik harika bir tatil yaşayabilir, şehir hayatının stresinden bir nebze uzaklaşabilirsiniz…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir