Akdeniz Turları

Yazın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde tatil isteğinizde gitgide artmaya başlamıştır. Nereye gitsem, ne yapsam diye düşünürken elbette yapacağınız tatilin fiyatlarını da hesaba katmanız gerekiyor. Tatil.com Akdeniz Turları fazla masrafa girmeden keyifli ve verimli bir tatil yapmanızı sağlıyor.

Bir tatil düşünün: Bir hafta süren bir tur olsun, ama tur ücreti dışında ulaşıma ve konaklamaya ekstra ücret ödemeyin. Gittiğiniz yerdeki bütün doğal güzellikleri ve tarihi eserleri görme, oraya özel lezzetleri tatma ve yöreye has ürünlerden alma, oranın kültürünü tanıma şansınız olsun. Bu tura bir de en seçkin ve en büyüleyici koylarla plajlarda yüzme fırsatını da ekleyin. İşte size tipik bir Akdeniz turu

Bütün bir hafta otelde kalarak tatil yapmayı sevmiyorsanız Akdeniz turları tam size göre. Ayrıntılı bir Akdeniz turu altı veya yedi gün sürer. Ama izin konusunda sıkıntınız varsa dört veya beş günlük kısa Akdeniz turları da sizi memnun edecektir.

Ege Akdeniz Turları

Tatil.com size çeşitli Akdeniz tur seçenekleri sunuyor. Akdeniz turları Ege Akdeniz turları olarak geçebildiği gibi bölgenin antik dönemde ev sahipliği yaptığı uygarlıklara göre de isimlendirilebiliyor. Kısa Karya turu, beş günlük bir sürede Marmaris, Datça ve Dalyan’ı ayrıntılı bir şekilde görmenizi sağlıyor. Dalyan tekne turu, Gökova tekne turu ve İçmeler tekne turu dahil. Kısa Likya turu, beş günde Fethiye’den başlayıp Kaş’ta Kalkan ve Kekova’ya kadar sürer. Bu büyüleyici güzergahta Dalyan tekne turu, Oniki Adalar tekne turu ve Kekova tekne turu da var. Pamfilya turu, yedi gün boyunca Kemer, Side ve Alanya’yı ayrıntılı bir şekilde gezip görmenize olanak tanır. Kemer tekne turu, Manavgat tekne turu ve Alanya tekne turu da cabası.

Bu kadar çok yeri ziyaret etmenize olanak Akdeniz turu fiyatları hiç ummayacağınız kadar ekonomik. Beş günlük bir Akdeniz turuna sadece 300-350 TL arasında bir ödeme yapacaksınız. Yedi günlük turlarda 500-600 TL arasında bir fiyatla dört dörtlük bir tur yapabileceksiniz. Bir hafta sadece otelde kaldığınızda ve bir yerleri gezmek istediğinizde yapacağınız harcamayı varın siz hesap edin.

Klasik Akdeniz turlarında göreceğiniz yerler arasında Fethiye de bulunuyor. Ege’den bir şehir olan Fethiye, Mavi Bayraklı olan halk plajları Ölüdeniz ve Belcekız’la görenleri hayran bıralıyor. Duraklardan biri olan Kaş’ta Kalkan ve Kekova unutulmaz manzaralar sunuyor. Kalkan’daki Kaputaş Plajı dünyanın en güzel plajları arasında sayılıyor. Beş farklı tekne turu da turunuza keyif üstüne keyif katıyor. Dalyan’da kaya mezarlarını gördükten sonra İztuzu Plajı’nda veya Gökova turunda Sedir Adası’ndaki Kleopatra Plajı’nda yüzmenin keyfi sözcüklerle anlatılamaz.

Tatil.com Kültür Turları sayfasından Akdeniz turlarımıza göz atar atmaz tatil için doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir