Babalar Günü Tatil Fırsatları

Babalar Günü tatil fırsatları “Babama ne hediye alsam?” diye kara kara düşünmenize son verecek. Tatil.com Babalar Günü Kampanyası babanıza hak ettiği kadar anlamlı ve güzel bir sürpriz yapmanızı sağlayacak.

Babalar Günü, her Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanır. Bu günün fikir sahibi Sonora Smart Dodd’dur. Babası Amerikan İç Savaşı gazilerindendir. Anneler Günü kutlanırken Babalar Günü olmamasının eksikliğini duyar ve annesinin yokluğunda kendine ve kardeşlerine bakan babasına bu günü armağan eder. Aslında 5 Haziran’ı Babalar Günü ilan etmek ister ama hazırlıkları yetiştiremez. İlk olarak Amerika’nın Washington eyaletinde kutlanan gün, daha sonraları dünyanın her yerine yayılır.

Annelerimize olduğu gibi babalarımıza da sevgimizi tek bir günde ifade etmemiz mümkün değil ama yine de gönüllerini almak hepimizi iyi hissettirecektir. Babalar Günü’nde babanıza tatil hediye edebilirsiniz.

Babalar Günü Otel Kampanyaları

Ege ve Akdeniz kıyılarımızda birçok güzel tatil merkezi var. Ama elbette kafanız karışık olabilir. O zaman biz birkaç yerden kısaca bahsedelim, siz de babanızın karakterine göre dilediğinizi seçin.

Fethiye her yaştan baba için uygun bir tatil yeri. Fethiye’nin en meşhur plajları Ölüdeniz Plajı ve ona oldukça yakın olan Belcekız Plajı’dır. Temizlikten şüpheniz olmasın, ikisi de Mavi Bayraklı. Babanız yüzmeyi iyi biliyorsa çabuk derinleşen ve deniz altındaki hayatla dikkat çeken berrak Belcekız Plajı tam ona göre. Yüzmeyi çok iyi bilmiyorsa sığ Ölüdeniz ona daha uygun. İki plaj da halk plajı olduğu için merkezdeki Fethiye otelleri arasından herhangi biri uygun olacaktır. Fethiye’de 45 TL’den başlayan fırsatları incelemek için tıklayın.

Alanya, Mersin’e yakın ve yaz aylarında diğer beldelere nazaran daha sıcak olabiliyor. Babanız sıcaktan hoşlanıyorsa Alanya otelleri ideal. Alanya’da da Kleopatra Plajı yüzmeyi iyi bilen, ayrıca keşfedilmemiş bir cennet hissi yaşamak isteyen babalara daha uygun. Sığ ve kumsal deniz için İncekum Plajı’nı tercih edebilirsiniz. Alanya’da 102 TL’den başlayan fırsatları incelemek için tıklayın.

Side genel olarak kumsal ve sığ plajlara sahip. Çocuklu ailelerin ilk tercihlerinden. Sakin bir tatil isteyen babalara Side otelleri uygun. Ayrıca babanız doğayı seviyorsa Manavgat Şelalesi’ne de gidebilirsiniz. Side’de 84 TL’den başlayan fırsatları incelemek için tıklayın.

Turkuvaz denizi ve bükleriyle Marmaris Ege’de Datça yarımadasıyla yan yana bulunuyor. Keşfetmeyi seven babalara Marmaris otelleri veya Datça otellerinde yer ayırtabilirsiniz. Marmaris’te 58 TL’den başlayan fırsatları incelemek için tıklayın.

Kemer güzel denizi ve plajlarıyla göz dolduruyor. Çok durgun değil ama çok hareketli de değil. Dengeyi seven babalar için düşünülebilir. Kemer beldeleri, örneğin Çamyuva tropik bir ortam havası verebilir. Gitmeden önce babanızın nabzını yoklayabilirsiniz. Kemer’de 73 TL’den başlayan fırsatları incelemek için tıklayın.

Şiirsel görünümüyle gideni etkisi altında bırakan Bodrum, babanızı da büyüleyecek. Bodrum merkez hareketli bir tatil imkanı sağlarken beldelerinde sükunet onu bekliyor olacak. Onun hoşuna gidebilecek Bodrum otelleri arasından seçim yapmaksa sizin göreviniz. Bodrum’da 62 TL’den başlayan fırsatları incelemek için tıklayın.

Diğer destinasyonlar arasında Belek, Lara, Kuşadası, Çeşme ve Ayvalık da bulunuyor. Geçerli olan tüm destinasyonlar için de burayı tıklayabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir