Balayı Tatilinde Yeni Trend: Butik Oteller

Butik oteller tatilcilerin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği mütevazi bir konaklama ile üstün hizmet kalitesi sunarlar. Bir otel zincirine bağlı olmadan işletmelerinden mimari yapılarına kadar kendilerine has birçok özelliği içlerinde barındırmaktadırlar. Butik oteller, Ege ve Akdeniz bölgesinde oldukça ün yapmışlardır. Artık Bodrum’la bütünleşmiş Bodrum butik oteller başta olmak üzere, Çeşme butik oteller, Antalya butik oteller, Fethiye butik oteller, Assos butik oteller, Alanya butik oteller, Dalyan butik oteller, Datça butik oteller, Göcek butik oteller, İzmir butik oteller, Kuşadası butik oteller ve Sarıgerme butik otellerden size en uygun olanını seçebilirsiniz. Yeni evlenenler içinde balayı butik otelleri güzel bir tercih olabilir.

Mesela bu yıl hizmete giren Alaçatı Marina Palace Butik Hotel, mimarisinden sunulan hizmete kadar tam bir butik otel olma özelliğini taşımaktadır. 14 odalı tesisin üst katlarındaki bütün odaları eşsiz bir deniz manzarasına karşı kendine ait teras ve balkonlara sahiptir. Denize 10 metre yakınlıktaki Alaçatı Marina Palace Butik Hotel bu alanda ki güzel örneklerden biridir.

Bodrum, balayı otelleri için pek çok seçeneği içinde barındırıyor. Kuum Otel & Spa, Türkbükü koyu manzarasının karşısına kurulu, 2011 yılında International Hotel Awards tarafından en iyi mimari otel seçildi ve 2012 yılında Luxury Hotel Awards tarafından en iyi Best SPA Hotel ve Best Coast Hotel dalında 2 ödül almayı başardı. Kendine ait koyu, plajı ve 2200 metre karelik SPA’sıyla size unutulmaz bir tatil geçirmeyi vaad ediyor. Bodrum’da harika bir SPA deneyimi veren bir başka butik otel de Grand Yazici Boutique Hotel. Bodrum kalesi ve Kos adası manzarası eşliğinde, Ege ve Akdeniz tasarımı ile lüks bir hizmet eşliğinde konforlu unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Alanya’da butik oteller konusunda birçok seçeneğe sahip turizm merkezlerinden bir tanesidir. Villa Augusto Hotel misafirlerine konfor ve rahatlık sunmak üzerine bir anlayışı ilke edindiğinden bütün konseptini buna göre dizayn etmiştir. Misafirlerine huzurlu rahat bir nefes aldıran dekorasyon anlayşına sahiptir ve denize sıfır konumdadır.

Fethiye-Göcek’te bulunan D-Resort Göcek sahip olduğu Göcek koyunun eşsiz güzellikteki plajı ve deniz tutkunlarının gözde uğrak yeri olan marinası D-Resort Göcek Marina ile siz değerli konuklarını, uluslararası konaklama kalitesinin çok üzerinde hizmet veren tek otel olma ayrıcalığıyla olağanüstü bir tatil deneyimine davet ediyor. Balayı butik otelleri harika bir seçenek olacaktır.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir