Bayramın Kaçırılmayacak Etkinlik Rehberi

Bayram biter, etkinlik bitmez! Beklediğimize değecek bir bayram tatili geldi çattı, hem de tam 10 gün olarak. Şimdi bu tatili, eşiniz dostunuzla gideceğiniz festivalden açık hava sinemasına kadar değerlendirme zamanı… Kaliteli zaman diliminden bayram tatilinde de asla ödün vermeyin. Üstelik yoğun iş temposunun ardından tüm yorgunluğunuzu atmanız için bu etkinlikleri siz siz olun, kaçırmayın! Kıbrıs, Çeşme, Bodrum, İstanbul, Eskişehir ve Bozcaada bayrama hazır, ya siz?

1. Chill-Out Festival /Çeşme 2017

Yazımıza Türkiye’nin 1 numaralı festivali diyebileceğimiz bir festivalle başlayalım. Çeşme, 7. yılında da Chill-Out Festivali’ne ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2 Eylül 2017 saatleriniz 12:00’ı gösterdiğinde sabah 04:00’a kadar kendinizi müziğin ritmine bırakmaya hazır olun. Rafine müzikseverlerin yeni keşif heyecanı yaşayacağı, üstelik Ege’nin vazgeçilmez atmosferiyle birleştiğinde bu bayram unutulmaz geçecek. Billy Cosa, Dreems, Kurt Adam, dOP, Spaniol ve daha birçok isim bu festivalle yaza damgasını vuracak.

2. Bozcaada Konserleri

Bayramın ruhunu iyi müzikle yaşamak isteyenlerin tercihi şimdiden belli olmaya başladı. Bozcaada, bağbozumuyla bayramda size en güzel halini yaşatacak. Ayazma Koyu’nda serinleyip, adanın muazzam kokusunu her içinize çektiğinizde adaya yerleşme isteğiniz katlanacak. New York Times gazetesinin 2017 yılında dünyada görülmesi gereken yerler arasında gösterdiği adresin Bozcaada olduğunu bir kez daha hatırlatalım istedik. Gelelim konserde bizi kimler bekliyor. Büyük Ev Ablukada, Ceylan Ertem, Lara Di Lara, Gaye Su Akyol, Peyk ve Lahza dinlemeye doyamayacağınız performanslarıyla sahnede olacaklar. Unutulmaz bir konser 3-4-5 Eylül’de müzik ve doğaseverlerini bekliyor.

 3. Rock The City Eskişehir

Rock müzikseverlerin en yeni festivali artık Eskişehir’de. Unultulmaz bir rock müzik şölenine imza atmak için sahne alacak isimleri duyunca yerinizde duramayacaksınız. Başlayalım… Şebnem Ferah, Duman, Feridun Düzağaç, Adamlar, Keti ve Kosmonotosman. Siz de bilet bakmaya başladınız değil mi? 30 Eylül’de Eskişehir’de olmanın hakkını verin! Öncelikle şehrin olmazsa olmazı çi böreğinden yiyip, ardından festival alanında eğlenmenin tadını çıkarın.

4. Bodrum Antik Tiyatro Konserleri

Bodrum’un 1960’lardan bugüne restore edilerek misafirlerini ağırlamaya devam eden antik tiyatro, bayramda da siz müzikseverleri ağırlıyor. Duman’dan Sıla’ya, MFÖ’den Ferhat Göçer  ve Enbe Orkestrası’na kadar sevilen yıldız isimler bayram tatilinizi uçurmaya geliyor. Anadolu’nun en eski tiyatrosunda 13000 kişilik  kontenjanıyla bu konser alanı sizi büyüleyecek. Yerinizi şimdiden ayırtın!

5. Boğaz’da Sinema Keyfi

Sait Halim Paşa Yalısı’nda kendinizi çok özel hissedeceğiniz bir atmosferde film keyfine ne dersiniz? Boğazın eşsiz manzarasına hakim yalıda film öncesi ünlü şefin mutfağından lezzetli atıştırmalıklarla geceye başlayabilirsiniz. The Hitman’s Bodyguard (Belalı Kuş) aksiyon – komedi türünün en güzel örneğini izleme fırsatı bulmuş olacaksınız. Filmin kadrosunda Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek ve Gary Oldman gibi başarılı isimler  oyunculuklarıyla keyfinize keyif katacaklar.

6. Kıbrıs Bayram Tatili Eğlence Merkezi

Bayram tatillerinin eğlence merkezi neresidir diye 100 kişiye sorsak alacağımız en popüler cevap ‘ Kıbrıs’ olur. Siz de bu eğlencenin adresinde yerinizi bir an önce ayırtın. Kıbrıs; Volkan Konak, Sıla ve Linet  gibi yıldız isimlerle müzik şölenine ev sahipliği yapacak. Gündüz deniz, kum, güneş üçlüsüyle akşam yıldız geçitiyle eğlencenin dibini vurun.

Bu bayram ne yapsam diye değil, sadece hangi eğlencenin içine dahil olsam diye karar verin. Sonra eğlenceniz bol olsun…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir