Benfica-Fenerbahçe Maç Turları

Bu sezon başarıdan başarıya koşan Fenerbahçe, UEFA Yarı Final Maçı için Portekiz takımı SL Benefica’yla eşleşti. Benfica-Fenerbahçe Maçı, 2 Mayıs 2013 Salı günü, Portekiz Lizbon’da Estadio da Luz Stadı’nda gerçekleşecek. Lizbon’un “Işık Stadı” bakalım Fenerbahçe’nin yüzünü güldürecek mi?

Tatil.com Fenerbahçeli sporseverleri ve Türkiye’nin yabancı takımlarla maçlarını takip eden sporseverleri unutmadı. Maç Star TV’de naklen yayınlanacak. Ama maç heyecanını birebir stadyumda yaşamanın yerini televizyondan izlemek tutmaz, bilen bilir! Hem Portekiz’in rüya kenti Lizbon’u görmek ve 65000 kişi kapasiteli, müthiş görünümlü Estadio de Luz Stadı’nda bulunmak da cabası.

Tatil.com’un size sunduğu Benfica-Fenerbahçe maç paketleri şöyle:

1. Paket: 2 Mayıs 2013 Salı günü hareketli, Freebird özel seferi ile, konaklamasız. Sabiha Gökçen Dış Hatlar Terminali’nde 9.00’da buluşma, 11’de Lisbon’a hareket, 13.45’te varış. E, Lizbon’a varmışken gezmemek olmaz. Rossio Meydanı, St. Georges Şatosu, Alfama Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Jeronimus Manastırı, Sao Jorge Kulesi ve Alfama göreceğiniz yerler arasında. Maç bitiminde havalimanına transfer ve dönüş. Ayrıntılar için tıklayın.

2. Paket: 1 Mayıs 2013 Pazartesi günü hareketli, Freebird Havayolları özel seferi ile, 1 gece 2 gün. Gezeceğiniz yerler 1. Paketimizdeki gibi: Rossio Meydanı, St. Georges Şatosu, Alfama Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Jeronimus Manastırı, Sao Jorge Kulesi ve Alfama. İlk gece ekstra olarak “Fablo gecesi”ne katılma şansınız da var. Ertesi gün maç bittikten sonra havalimanına transfer ve dönüş. Ayrıntılar için tıklayın.

3. Paket: 2 Mayıs 2013 Salı günü hareketli, Atlas Jet Havayolları özel seferi ile, konaklamasız, maç bileti dahil. 10.00’da Lizbon’a hareket edeceksiniz. Diğer turlarımızda olduğu gibi, Rossio Meydanı, St. Georges Şatosu, Alfama Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Jeronimus Manastırı, Sao Jorge Kulesi ve Alfama’yı göreceksiniz. Maç bitiminde havalimanına transfer ve dönüş. Ayrıntılar için tıklayın.

4. Paket: 1 Mayıs 2013 Pazartesi günü hareketli, Freebird Havayolları özel seferi ile, 2 gece 3 gün. 4. Paketimizde Lizbon’un keyfine varmak için daha fazla vaktiniz olacak. 18.50’de varacağımız Lizbon’da otobüslerle transfer ve serbest zaman. Akşam katılmak isterseniz ekstra “Fablo gecesi”. İkinci gün göreceğiniz yerler Rossio Meydanı, St. Georges Şatosu, Alfama Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Jeronimus Manastırı, Sao Jorge Kulesi ve Alfama. Üçüncü gün dilerseniz ekstra Sintra turuna katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde havalimanına transfer ve dönüş. Ayrıntılar için tıklayın.

Sarı Kanaryalara yerinde, tezahüratlarınızla ve sarı lacivert renklerinizle bizzat destek vermek için haydi Lizbon’a!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir