Bodrum Otelleri

“Şimdi Bodrum otellerinde olmak vardı” diyenler buraya: Tatil.com Bodrum otelleri arasından en güzellerini sizler için seçtik.

Ege’nin incisi, Mavi Yolculuk’a ilham veren Bodrum… Masmavi bir denizin kıyısında bembeyaz otelleriyle gözlere gönüllere her zaman hitap ediyor. Şiirler, şarkılar yazdırıyor. Görenleri kendine aşık ediyor. Türkiye’de turizmin ilk gelişmeye başladığı yerleden olmasına şaşmamak gerek. Şimdilerde ünü sınırları aşmış, yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistleri de ağırlıyor. Yüzlerce, binlerce…

Bodrum’un beldeleri Bodrum merkezinin ününü çoktan aştı. Bodrum merkez otellerinin yanı sıra Torba otelleri, Gümbet otelleri, Türkbükü otelleri, Turgutreis otelleri, Bitez otelleri de dolup taşıyor.

Torba otelleri

Torba merkeze en yakın koylardan biridir. Ege’nin avantajıyla sığ ve temiz bir denize sahip. Birçok modern tesis inşa edilmiş ama güzel, yeşil çamları hala oksijen dağıtıyor. Torba otelleri huzurun adresi.

Thor Hotel: Torba’nın muhteşem Usulu koyunda geniş bir alana kurulu. Yemyeşil ormanın içinde, masmavi denizin kıyısında konuklarına unutulmaz bir tatilin kapılarını aralıyor. Otel, ultra herşey dahil konseptte hizmet veriyor. Bodrum’un tadını bir de Thor Luxury Hotel Villas’ta çıkarın. Thor Luxury Hotel Villas Tatil.com’da…

Turgutreis otelleri

Turgutreis popüler olmasına rağmen Bodrum’un en sakin beldelerinden. Birbirinden lezzetli yemekler yapan, özellikle de taptaze balıklarıyla meşhur restoranlara sahiptir. Turgutreis otelleri, hikayelerde anlatıldığı gibi bir Bodrum tatilinin anahtarı.

La Blanche Resort Spa Hotel: Turkuvaz Turgutreis kıyılarında geniş bir alana kurulu. Bodrum’a yakışan beyaz ve modern mimarisiyle göz doldurur. İsterseniz kendine ait plajında isterseniz tasarım harikası havuzunda yüzebilirsiniz. Tesis bünyesindeki spa ve masaj salonlarında, hamamlarda bütün yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Yıllarca unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizi bekliyor. Tatil.com online rezervasyon sisteminde bu otelimizden yer ayırtmanız çok kolay.

Gümbet otelleri

Gümbet yemyeşil çamlarla çevrili masmavi bir koy. Bodrum merkeze çok yakın, epey hareketli ama bir o kadar da huzur verici. Gümbet otelleri hem yerli hem yabancı turistleri seve seve ağırlıyor.

İsis Hotel Spa: Tatil.com’un sizlerle buluşturduğu İsis Hotel Spa Gümbet Askarlık mevkiinde yer alıyor. Bodrum’un bütün sevimli özelliklerini taşıyan otelimiz ultra herşey dahil konseptte hizmet veriyor. Otelde kumsal plaj, havuz, restoran ve barların yanı sıra spa ve masajlardan da yararlanabileceksiniz.

Türkbükü otelleri

Göltürkbükü adı da verilen Türkbükü özellikle ünlülerin ve sosyetenin uğrak yerlerinden. Bunda Türkbükü tesislerinin mutevazı Ege’ye eklediği ışıltının büyük payı var. Türkbükü otelleri Bodrum tatilini tüm şaşaasıyla yaşamak isteyenler için…

Hilton Bodrum Türkbükü Resort: Hilton otellerine yaraşır kalitedeki bu otelimiz neredeyse kendine ait küçük bir yarımadaya kurulmuş. Tatil.com tarif edilemez bir güzellik ve konfor sunan Hilton Türkbükü Resort’u gururla sunar…

Tatil.com Bodrum otelleri arasında daha neler var neler… Bodrum otellerimize bir de kendiniz bakın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir