Budva Deniz Dans Festivali

Baharın gelişini iyiden iyiye hissettiğimiz şu günlerde herkes gibi bizler de yaz tatili hülyasına dalıp gitmeye başladık… Nerelere gitsek, ne yapsak diye düşünürken fark ettik ki biraz taze kana ihtiyacımız var… Aranızda bizler gibi yaz tatilinde tekrara düşmekten sıkılıp artık yepyeni deneyimlere imza etmek isteyenler varsa kendilerine şahane bir önerimiz var: Budva Deniz Dans Festivali!

Karadağ’ın Adriyatik Denizi’ne bakan yüzü olan Budva’da düzenlenen Deniz Dans Festivali müzik, dans ve yaz severleri bir araya getiriyor. İlki 2014 yılında düzenlenen festival gösterdiği başarıyla daha ikinci yılından “Avrupa’nın en iyi orta ölçekli festivali” unvanına sahip olmayı başarmıştır. “Peki ne yapıyoruz bu festivalde?” derseniz; Budva’nın en güzel sahiline kamp kuruyor ve çadırlarda konaklıyoruz, 3 güzel gün boyunca Adriyatik sularında kulaç atıyor ve sahne alan usta müzisyenler ile doyasıya eğleniyoruz… Sizce de şahane değil mi?

Bu yıl kimlerin sahne alacağına gelirsek; Theo Hutchcraft ve Adam Anderson ikilisinin oluşturduğu Hurts, pek çok ödüle layık bulunan DJ Andy C, hit parçalara imza atan Lost Frequencies, ünlü Bristol ikilisi My Nu Leng, Sub Focus & MC ID ve elektronik müziğin sevilen ismi Zomboy festivalde sahne alacak isimler arasında.

Festival biletleri, resmi sitesi üzerinden 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bu festivale katılmak niyetindeyseniz; giriş bileti, kamp konaklaması ve havalimanı transferi dahil promosyonlu biletlerin fiyatları 72 ile 99 Euro arasında satışta… Sınırlı sayıda olan bu biletleri satın alıp eğlence dolu festivale uygun fiyatlarla katılma avantajını yaşayabilirsiniz!

Budva Hakkında

Ülkemize oldukça yakın olan Karadağ’da yer alan Budva; uzun sahil şeridi, tarihi dokusu ve renkli gece hayatı ile her yıl pek çok turisti kendine çeken bir tatil merkezidir. Adriyatik kıyısında yer alan Budva, Orta Çağ’dan kalan tarihi eserleri çok iyi muhafaza etmeyi başarmıştır. Dolayısıyla Budva’da görülecek yerler sayısı oldukça fazladır.

Budva’da Gezilecek Yerler:

  • Old Town (Stari Grad)
  • Budva Şehir Müzesi
  • Sveti Stefan
  • Sveti Nikola Adası
  • Open Art Studio
  • The Citadel (Hisar)
  • Dans Eden Kız Heykeli

Tatil.com’un Budva Turları fırsatları ile siz de Deniz Dans Festivali’nde eğlenceli anlar yaşayın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir