Butik Oteller

Türlü türlü tatil zevkleri var. Kimimiz kalabalık tatil merkezlerinde eğlenceli bir tatil ister, kimimiz sessiz sakin bir ortamda kafa dinlemek. Kimimiz hiçbir lüksün ve aktivitenin eksik olmadığı tatil ister, kimimiz bulunduğu yerin doğasıyla iç içe mütevazı anlar geçirmek. Eğer tatil anlayışınızda doğallık ve sükunet ağır basıyorsa o zaman adresiniz butik oteller. Tatil.com en iyi fiyat garantisiyle sizi en güzel butik otellerle buluşturuyor.

Butik oteller son zamanların en popüler turizm kavramlarından. Sık sık duyuyorsunuz ama diğer otellerden hangi açıdan farklı olduklarını biliyor musunuz? Sizin için kısaca açıklayalım. Butik oteller öncelikle bir otel zincirine bağlı olmayan bağımsız otellerdir. Butik otellerin kendilerine has iç ve dış mimarileri olmak durumundadır. Bu da onların en güzel, en estetik oteller arasında girmelerini sağlayan unsurlardandır. Özel renkler, özenle düşünülmüş dekorasyon, belki de sevimli bir bahçe… Ama adı üstünde otel olduğu için pansiyon ve motellerden farklı olarak, diğer oteller gibi belli bir hizmet kalitesi sunma şartları vardır. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlediği maddelere göre bir butik otelde 5 yıldızlı otel kalitesinde en az 10 oda, yeterli kapasitede hol, kahvaltı salonu ve oturma salonu, restaurant, klima sistemi, 24 saat oda servisi bulunmalıdır ve hijyen kurallarına uygun olmalıdır.

Bodrum Butik Otelleri

Butik oteller başka hiçbir otele benzemeyen yapılarının yanı sıra bulundukları yöreye de tam uyumlu olmalıdır. Bunun en güzel örneklerinden olan Bodrum butik otelleri Bodrum’un uluslararası üne sahip, masmavi denize karşı bembeyaz binalar görünümünün ortaya çıkmasına katkıda bulunmuşlardır. Bunu yaparken Ege’deki diğer yerlerin de mimarisine uyum sağlanmıştır. Örneğin Yunanistan adaları olan Mykonos ve Santorini de de benzer manzaralar görülebilir.

Tatil.com Bodrum butik otelleriyle birlikte birçok butik oteli beğeninize sunuyor. Hem de %20’lere varan indirimlerle. Yine Bodrum gibi Ege esintileri taşıyan Çeşme butik otelleri, ayrıca Antalya butik otelleri, Fethiye butik otelleri, Assos butik otelleri, Alanya butik otelleri, Dalyan butik otelleri, Datça butik otelleri, Göcek butik otelleri, İzmir butik otelleri, Kuşadası butik otelleri ve Sarıgerme butik otelleri içinden en beğendiğiniz butik otelleri seçebilirsiniz.

Tatil.com’da butik otellerde yer ayırtmanız çok kolay. Online rezervasyon sistemimizi kullanarak veya Müşteri Hizmetlerimizi arayarak birkaç dakika içinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimizden oteller hakkında ayrıntılı bilgi ve otel önerileri de alabilirsiniz. Butik otellerin konforundan kendinizi mahrum bırakmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir