De Luxe Oteller

Size tatil keyfini doruklarda yaşatacak de luxe oteller (deluxe oteller, delüks oteller) Tatil.com farkıyla sizlerle buluşuyor.

Sık sık duyduğunuz de luxe otel terimi ne anlama gelir? De luxe oteller en üst düzey konaklama olanakları sunan ve en üst düzey hizmet veren otellerdir. Bu otellerde eksiksiz hizmet verilebilmesi için oldukça fazla sayıda çalışan bulunur. De luxe otel deyince aklınıza yalnızca çok büyük zincir oteller gelmesin. Tatilcilere büyük otellerde veya tatil köylerinden kat be kat daha fazla özen gösteren bazı küçük, bağımsız oteller, butik oteller de bazen de luxe otel olarak değerlendirilebilir. De luxe oteller konumları itibarıyla da dikkat çekerler. Genelde merkezde veya merkeze yakın kolay ulaşılabilir bölgelerde bulunurlar. Gerek otel binasının dış mimarisi gerekse otelin içinin, odalarının, lobilerinin ve salonlarının iç mimarisi de muazzam bir inceliğin ve işçiliğin ürünüdür. Hizmet kalitesi de sınır tanımaz. Tüm gün oda servisinden spor salonu, spa merkezi gibi birçok ayrıntı da de luxe otellerin hizmetlerine dahildir.

Çok şanslıyız ki Ege ve Akdeniz kıyılarımız, pek çok doğal ve tarihi güzelliğin yanı sıra de luxe oteller yönünden de çok zengindir. Tatil.com’da bu de luxe otellerin birçoğuna çok kolay ve %45’e varan indirimlerle ulaşabilirsiniz.

Lüks Oteller

Tatil.com’da ilginizi çekebilecek de luxe otellerden bazıları:

Kamelya World Selin (Side): Manavgat yakınındaki engin Çolaklı sahilinde kurulu, 12 ay açık, 5 yıldızlı de luxe bir oteldir. 1000 metrekarelik bir alana kurulmuştur. Kamelya Tatil Köyü ve Fulya Hotel Resort & Spa ile birlikte Kamelya World tatil kompleksini oluşturur.

Vera Club Hotel Mare (Belek): IC Hotels zincirine ait IC Hotels Santai Family Resort 94.249 metrekare üzerine kurulmuş ultra herşey dahil ve VIP hizmeti sunan 5 yıldızlı otel kategorisindedir. Özel tasarlanmış peyzajı içerisinde palmiyelerle süslü gezi yolları, Akdeniz iklimi özelliğini taşıyan bitki türleri, süs ve yüzme havuzlarına sahiptir.

Camelot Boutique Hotel (Bodrum): İsmini Kral Arthur Efsanesi’nin ihtişamlı kalesinden alan otel 7500 metrekarelik alana kurulmuştur. Taş mimarisi, Akyarlar Koyu panoraması ve denizi ile kapılarını size açar. Doğal ortamı ve peyzajı tatilcilere stres attırmakta birebirdir.

Tatil.com de luxe otellerini seçmeniz için işte bir neden daha: Bütün otellere transfer hizmeti bulunmaktadır. Özel transfer araç, kişi sayısına göre sadece size tahsis edilir. Geliş saatinizde havaalanında Tatil.com boardı ile karşılanırsınız. Araçlarımızın istikamet ve kişi sayısına göre tek yön gidiş fiyatlatını Tatil.com’da bulabilirsiniz.

De luxe otellerin lüks ve eksiksiz hizmet kalitesiyle Tatil.com’un müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmasının birleşiminden sizin için eşsiz bir tatil deneyimi doğuyor. Tatil.com’un de luxe otellerine bakmadan tatil kararı vermeyin.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir