Ekonomik Transferli Oteller

Ekonomik transferli oteller uçakla havalimanına iniş yapmanızdan sonra özel bir taşıtla otelinize transfer edilme imkanının sunulduğu otellerdir. Tatil.com ekonomik transferli oteller sayesinde birçok otel sizi bekliyor.

Uçak yolculuğu teknolojinin gelişmesiyle yaygınlaştı, yaygınlaştıkça havalimanları çoğaldı ve sefer sayıları arttı, hal böyle olunca fiyatlar çok uygun bir hal aldı. Uçak biletleri, özellikle aylar öncesinden aldığınızda otobüs bilet fiyatlarından farksız. 13-14 saat yolculuk yapmak yerine 1-2 saat yolculuk yapmak varken uçak biletlerinin rağbet görmesine şaşmamak lazım. Bavul kontrolü için havalimanına birkaç saat erken gitmeniz gerekse de otobüs kadar uzun sürmeyen bir yolculuk söz konusu. İstanbul’daki havalimanları Avrupa yakasında Atatürk Havalimanı ve Anadolu yakasında Sabiha Gökçen Havalimanı. Ege Akdeniz bölgelerinde tatil yapacakların iniş yapacağı havalimanları genelde İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Muğla Dalaman Havalimanı ve Antalya Gazipaşa Havalimanı’dır. Uçak yolculuğunun gözde büyüyen kısmı çoğunlukla havalimanından otele transferdir. Uçaktan inince o kadar bavulla taksi mi arayacaksınız? Yoksa minibüs veya otobüs peşinde mi koşacaksınız?

Tatil.com ekonomik transferli oteller sizi bu sıkıntıdan kurtarıyor. Marmaris, Side, Belek, Kemer, Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Alanya, Fethiye ve Lara’daki otellerden istediğinizi seçebilirsiniz. Bu tatil merkezlerine hep otobüsle gittiyseniz bir de uçakla gitmeyi ve havaalanında otele transferle aktarılmayı deneyin. İnanın tadını bir aldınız mı vazgeçemeyeceksiniz.

Otel Transfer Hizmeti

Tatil.com’da her zaman transfer hizmeti veriliyor. Hem de iki seçeneğiniz var: Eko Transfer ve Kişiye Özel Transfer Hizmeti. Eko transferde Ege ve Akdeniz’deki tatil merkezlerine gidiş dönüş 45 TL’lik bir ücretle transferden yararlanabilirsiniz. Kişiye özel transfer hizmeti tek yön olarak alınır. Transferi hangi tarihlerde istediğinizi ve kaç kişi katılacağınızı belirtmeniz gerekir. Her iki transfer seçeneği hakkında ayrıntılı bilgi için Tatil.com Transfer Hizmeti sayfasını tıklayabilirsiniz.

Ekonomik transferin yanı sıra otellerde %25’e varan yaz indirimi de sizi bekliyor. Erken rezervasyon dönemini kaçıranlar ve yaz sezonunda tatil ayarlamak için eli ayağına dolaşanlar çok şanslı. Çünkü Tatil.com’da kampanyalar ve indirimler devam ediyor!

Tatil.com ekonomik transferli oteller içinden istediğinizde yer ayırtmak çok az vaktinizi alacak. Tatil.com online rezervasyon sistemini kullanarak veya müşteri hizmetlerinizi arayarak kolayca rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Uçak ulaşımı ücretsiz olsun isterseniz uçaklı tatil paketleri ilginizi çekebilir. Yurtiçi uçak ulaşımlı oteller için Tatil.com’u takipte kalın. Yavru vatan Kıbrıs’ta tatil yapmak isterseniz Kıbrıs Fırsat Paketleri sayfasından çok ekonomik seçenekler bulmanız mümkün.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir