En Etkileyici Evlilik Teklifi İçin 9 Rota!

Konu evlilik teklifi olunca heyecan ve romantizm dozu zirveye çıkar… Yeni hayatınızın ilk adımını atarken, bu yolculuğa birlikte çıkacağınız hayat arkadaşınıza mükemmel bir teklif yapmak istemez misiniz? Biz Tatil.com olarak, dünyanın dört bir yanında en iyi evlenme teklifi edilecek yerleri sizler için derledik…

Kapadokya

Büyüleyici doğası, mağaraları, peri bacaları ve yeraltı şehirleriyle ülkemizin mistik güzelliği Kapadokya! Doğa ve tarihin birlikte sergilemiş olduğu kusursuz uyumu ile dünyada eşi benzeri olmayan nadide yerlerden biridir Kapadokya. Kapadokya’daki balonlar sayesinde her yıl binlerce turist bu güzelliğe gökyüzünden tanıklık etmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Bu ayrıcalık, sevgilinize şaşırtıcı ve etkileyici bir evlilik telifi etmek için kusursuz bir ortam sağlayabilir. Bulutların arasında, Kapadokya’nın bütün güzellikleri ayaklarınızın altına serilmişken o iki kelimeyi bir araya getirip, uzun mutlu yılların kapısını açacak kapının anahtarını sevgilinize uzatabilirsiniz… Kapadokya’da “mutluluktan havalara uçun”.

Bora Bora

Pasifik’in zümrüt yeşili Bora Bora… Güney Pasifik’de bir Fransız toprağı olan bu ada, iki volkanik dağın eteklerine kurulmuş. Cennetten bir parça olarak niteleyebileceğimiz adada, denizin üzerine inci gibi dizilmiş bungolavlar ve dalış yapabileceğiniz mercanlarda cabası…

Eğer maceracı ruhlu bir sevgiliniz varsa; adaya özgü siyah bir inci, muhteşem bir gün batımı ve renkli tropik meyveler aşkınıza şahit olabilir.

Japonya

Derin bir uygarlıkta, pembe çiçekli ağaçların altında, toprak yavaş yavaş uyanırken, siz de hayatınızın uyanışına var mısınız? Evet Japonya’da bahsediyoruz… Taşın suda yarattığı dalgalar gibi Kuzey’den Güney’e doğru çiçek açan kiraz ağaçları Japonya’da ‘sakura’ adıyla anılıyor ve yeniden doğuşu simgeliyor…

Siz de hamami denilen park ve bahçelerde el ele gezerken, beyaz-toz pembe renklerde çiçeklerin üzerinde yürürken, siz de hayatınızın doğuşuna sevgilinizle merhaba diyebilirsiniz. Estetik ve doğal güzelliğin zirve yaptığı Japonya anlamlı bir evlenme teklifi için ideal yerlerden.

Norveç

Buzullar ve ışıklar ülkesi Norveç… İskandinav ruhunun öncülerinden olan Norveç’te, kış masallarını andıran bir kızak seranomisiyle gezebilirsiniz. Avrupa’nın en eski yerlileri, Samilerin yerel evlerinde konaklarken, karlar altında sıcacık kahvenizi içerken doğanın bize bir armağanı olan Kuzey Işıkları’nın kadife bir kumaş gibi ağır ağır dalgalanmalarını izleyebilirsiniz…

Yıldızlara bu kadar yakın, ışıklar bu kadar renkliyken tam bu anda hayatınızın en özel teklifiyle karşılaşsanız, ne kadar güzel olurdu tahmin edersiniz.

İtalya – Portofino

İtalya’da küçük bir balıkçı köyü Portofino sokaklarında dolaşırken, Vittorio Palentieri’nin ünlü “I found my love in Portofino” şarkısını mırıldanmaya ne dersiniz? İtalyan rivierasının en güzel koylarından biri olan Portofino’da, renkli evler arasında gezerken kendinizi, bir film setinde sanacaksınız… Bu büyülü atmosfer için sizi ister tüm İtalya otelleri, isterseniz de sadece  Portofino otelleri sayfamıza davet ediyoruz!

Turkuaz denize yakamozlar vururken, bir şampanya bardağının içindeki pırlantayla, sevgilinize o soruyu sorabilirsiniz…

Hindistan – Tac Mahal

Kendine has kültürüyle, renklerin ülkesi Hindistan… Hindistan’da aşkın vücut bulmuş hali Tac Mahal… Yüzyıllar önce İmparator Şah Cihan’ın, ölümsüz aşkı Ercümend Banu Begüm için yaptırdığı Tac Mahal, yeryüzünde aşkın en önemli sembollerinden.

İnce mavi damarlı beyaz mermerden yapılmış bu mabet, güneşin batımıyla sarıya dönerken siz o anda, hayatınızın aşkına, bir ömrü beraber geçirmeyi teklif edebilirsiniz…

Venedik

118 adanın 400 köprüyle birbirine bağlı bir aşk şehridir Venedik… Filmlere, kitaplara hatta müziklere ilham olan Venedik sizi ve sevgilinizi adeta büyüleyecek. San Marco Meydanı’ndan Dükler Sarayı’na, çan kulesinden Fondaco dei Turchi’ye kadar keyifle gezecek, dünya üzerinde de taklitleri bulunan bu yapılara bayılacaksınız…

Çapkın Kazanova’nın şehri olan, kanallarıyla meşhur Venedik’te müzik eşliğinde gondolla gezerken unutulmayacak bir evlilik teklifi yapabilirsiniz.

Paris – Aşıklar Köprüsü

Paris’te aşk başkadır diye boşuna dememişler… Sanat, moda ve lüksün başkenti Paris, yeniden aşık olmanızı sağlayacak… Hemen hemen herkesin hayran kaldığı bu şehirde; Louvre Müzesi’nde sanat eserlerini görebilir, Eyfel Kulesi’ne tırmanabilir buradan Ressamlar Tepesi’ne geçerek, ışıklar şehri Paris’in manzarasını seyredebilirsiniz. Ardından Leonde Bruxell’de afrodizyak etkili deniz mansülleriniz yiyebilir ve Gül Haçlıları’nın toplandığı Caveau de la Huchette’de jazz eşliğinde ateşli bir dans yapabilirsiniz.

Başınızın döndüğü Paris’de, dünyanın dört bir yanından gelen aşıkların dilek dileyip asma kilitleri takıp, anahtarını nehre attığı köprüde, yani Aşıklar Köprüsü’nde rüya gibi bir evlenme teklifi edebilirsiniz… Ve tabii ki dillere destan Paris otelleri konaklama tercihi için hiç de fena değil!

ABD – Las Vegas

Kumarın, eğlencenin ve lüksün başkenti Las Vegas… Amerika’nın Nevada eyaletinde bulunan ve bir çölün üzerine kurulan bu kent, aslında tamamen eğlence amaçlıdır. Dünyanın en lüks otellerine, en çarpıcı kumarhanelerine ev sahipliği yapar… Uçaktan iner inmez limuzinlerle karşılanacağınız, başka coğrafyalarda bulunan yapılardan ilham alan ultra lüks otellerde kalacağınız, şansınızı bir daha ve bir daha deneyeceğiniz bu kentte evlenmeye ne dersiniz?

50 dolar vererek on dakika içinde evlenebilirsiniz… Eve döndüğünüzde ne olur bilmeyiz ama eğlenceyi seven çiftler için çok zevkli olabilir.

Unutmayın, Vegas’ta olan Vegas’ta kalır!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir