Neden Erken Rezervasyon?

Her insanın yılda en az iki kere yapması gereken şey nedir? Tabi ki tatil! Ruh ve beden sağlığını korumak için, günlük hayattan ve iş bunalımından sıyrılmak için, bir cennettir tatil. Fakat bu hayatın içerisinde zaten onca şeye bütçe ve zaman ayırıyorum, tatil de bana yük olmasın diyorsanız o zaman erken rezervasyona bekliyoruz…

Erken Rezervasyonun Faydaları

* Öncelikle erken rezervasyon; belli tarihlerde tatil yapmak isteyen kişilerin, tatillerini aylar öncesinden almaları durumunda belli indirim, kampanya ve ödeme kolaylığından yararlanmalarıdır.

* Erken rezervasyon ile birlikte yıllık ortalama % 45 doluluk sağlayan oteller, neredeyse yarı yarıya uyguladıkları fiyat politikalarıyla, normalde tatile ayrılan bütçeyi önemli ölçüde azaltıyor.

* Erken rezervasyon fırsatından yararlanan tatilciler %50’ye varan indirimlerle tatil yapıyor.

* Erken rezervasyonun diğer bir faydası, son dakika sürprizleriyle karşılaşmamanız. Hem pahalıya mal olmuyor hem de ‘yerim kalmadı’ sözünü duymuyorsunuz.

* Erken rezervasyon yaptırdığınız halde, tatil tarihinizde değişiklik yapmak istiyorsanız, çağrı merkezini arayarak otelin müsaitlik durumuna göre tarih değiştirebiliyorsunuz.

* Tatil yapacağınız tarihlerde, olur da bir aksilik çıkarsa, ‘İptal Güvence Paketi’ ile otele giriş gününe 72 saat kala iptal etme şansınız bulunmakta.

Görüldüğü gibi erken rezervasyonun avantajları çok! Üstelik Tatil.com misafirleri, geçen yıla oranla %52 daha fazla erken rezervasyon yaptırdı… Siz de bu fırsatlardan yararlanmak ve tatilinizi gönlünüzce yapmak istiyorsanız, erken rezervasyon sayfamızı takip edin, karlı çıkın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir