Erken Rezervasyon Yapmanın 5 Avantajı

İndirimli tatil denince akla gelen ve tatilini en uygun fiyata almak isteyenlerin dört gözle kolladığı 2017 Erken Rezervasyon Kampanyası başladı. Peki yüksek indirimlerle tatilseverlerin bütçesini rahatlatan Erken Rezervasyonun diğer faydaları nedir?

1. %50’ye Varan İndirimlerle Kâr Edin!

Erken Rezervasyonun şüphesiz ki en büyük avantajı %50’ye varan büyük indirimlerdir. En iyi otellerde yerinizi ayırtırken %50’ye varan indirimlerden faydalanabilir hatta bir tatil fiyatına iki tatile çıkabilirsiniz. %50’ye varan indirimlerle başlayan Erken Rezervasyon Kampanyasında otellerin doluluk oranı arttıkça indirim oranlarının düştüğünü de hatırlatalım.

2. Müsaitlik Sorununa Yakalanmayın!

Favori otelinizde favori oda tipinizi seçmek oldukça zor olsa gerek. Ama unutmayın ki yüksek sezonda bu odaya müsaitlik bulmak çok daha zor olacak. Erken Rezervasyon sayesinde bu sorunu da alt edebilirsiniz. Aylar öncesinden yapacağınız Erken Rezervasyonla dilediğiniz otelde dilediğiniz oda tipini seçip şezlongunuza havlu bırakabilirsiniz.

3. Hemen Alın Kolayca Ödeyin!

Erken Rezervasyon Kampanyası, sunduğu taksit imkanlarıyla tatilseverlerin bütçesini de zorlamıyor! %50’ye varan indirimlerle aldığınız tatili 9 taksit olarak ödeyebilir, daha tatile çıkmadan ödemenizin büyük kısmını bitireceğiniz için bütçenize zarar vermeden eşsiz bir tatil yapabilirsiniz.

4. En İyi Fiyatla Aldığınızdan Emin Olun!

Tatil.com olarak size en iyi fiyatı sunduğumuzu garanti ediyoruz. Tatil.com’dan aldığınız tatilinizi aynı şartlar altında farklı bir seyahat acentesinde daha uygun fiyata bulursanız aradaki fiyat farkını size geri iade ediyoruz. Üstelik En İyi Fiyat Garantisi tatilinizi gerçekleştirene kadar devam ediyor. Herhangi bir zamanda aldığınız konaklama koşulları aynı olmak şartıyla tatilinizi daha uygun bir fiyatla bulursanız aradaki fiyat farkını size iade ediyoruz.

5. Tatilinizi Güvenceye Alın!

Aylar öncesinden aldığınız tatilinizde plan değişikliğine gitmek zorunda kalmanız durumunda can simidiniz yine Tatil.com’da! Rezervasyon esnasında İptal Güvence Paketini de sepetinize ekleyerek olası aksilik durumunda tatilinize son 72 saat kalana kadar rezervasyonunuzu iptal edebilir ve rezervasyon için ödediğiniz paranın tamamını geri alabilirsiniz.

Tüm bu avantajlarla dolu Erken Rezervasyon Kampanyası ile tatilinizi hemen alın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir