Erken Rezervasyonun Avantajları

Geçen yaz tatilinde istediğiniz otelde yer bulamadınız, yer bulduğunuz oteller de ateş pahasıydı. Tatil için harcadığınız parayı çıkarmak için belki de fazla mesai yapmak zorunda kaldınız. Bu yaz Türkiye’nin en güzel destinasyonlarında en prestijli otellerinde geçen yıl harcadığınızdan çok daha az harcayarak konaklayabilecek, unutulmaz bir tatil yaşayabileceksiniz, desem ne dersiniz?

Henüz tanışmamış olanlar için erken rezervasyonun avantajlarından bahsedeceğim bu yazıda. Yaz döneminde yapmayı planladığınız tatil için sezon açılmadan önce cazip taksit seçenekleri ve indirimli fiyatlar ile yapılan rezervasyona Erken Rezervasyon denir. Erken rezervasyon kampanyalarından yararlanarak hem uygun fiyata hem de yer bulma sıkıntısı çekmeden yazın yapacağınız tatilinizi planlayabilirsiniz.

Örneğin, gecelik kişibaşı 200 TL olan bir tesiste çift kişilik bir aile olarak bir hafta kalmak istediğinizde 2800 TL ödemeniz gerekiyor. Oysaki erken rezervasyon ile tatilinizi planlarsanız %50 indirim ile tatiliniz 1400 TL’ye geliyor. Yani bir kişi bedava tatil yapmış oluyor. Harika, değil mi?

Yaz tatiliniz için planladığınız turlara erken rezervasyon döneminde rezervasyon yaptırarak istediğiniz otelde, istediğiniz oda tipinde %50’ye varan indirimden yararlanabilir, 12 taksit kolaylığı ve indirimli fiyatlarla istediğiniz tarihlerde yer ayırtabilirsiniz.

Yaz tatiliniz için çok önceden erken rezervasyon yaptırmış olacağınızdan aklınıza bazı sorunlar takılabilir. Bir aksilik sonucu gidememe durumunda ya da tarih değişikliği yapmak istediğinizde Tatil.com’un size sunduğu erken rezervasyon iptal güvencesinden faydalanabileceğinizi aklınızda bulundurun ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmaktan sakın çekinmeyin. İptal güvence paketi alan misafirler giriş gününe 72 saat kala ön koşulsuz ve kesintisiz olarak otel rezervasyonlarını iptal etme ya da değiştirme hakkına sahip olurlar. Erken rezervasyon sigortası yaptırıp tatilinizi iptal ederseniz paranızın tamamını geri alabiliyorsunuz.

Tatil.com’un Erken Rezervasyon Otelleri kategorisindeki seçeneklerine göz atın, hızlı ve güvenli online rezervasyon imkanıyla önceden yerinizi ayırtın. Tatil.com’un avantajlı fiyatlarla sunduğu erken rezervasyon otelleri sayesinde Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın tüm güzelliklerini keşfetme imkanına sahip olacaksınız.

Tek yapmanız gereken bu yaz hangi güzellikleri keşfetmek istediğinize karar vermek. Erkenden tatil planlarınızı yaparak siz de kârlı çıkabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir