Göynük'ün Güzeli Kimeros Ma Biche Hotel & Thalasso

Ağustosun son günlerini yaşıyor olmamız tatil planlarına veda etmemiz anlamına gelmez. Aksine, cennet ülkemizin güney sahillerinde yazın en güzel günleri daha yeni başlıyor… O halde Antalya’ya gitmenin ve şehrin kuytu güzelliklerini keşfetmenin şimdi tam sırası!

Antalya’nın kuytu güzellikleri saymakla bitmez elbette ama bizim bu yazıdaki konuğumuz Göynük… Şehrin gözde tatil merkezlerinden Kemer’e bağlı bir belde olan Göynük; Akdeniz’in turkuaz renkli sularını karşılayan mavi bayraklı plajları, insana huzur aşılayan dingin havası ve tabiat ananın armağanı doğal güzellikleri ile donanmış son derece huzurlu bir yerdir.

Beldenin güzelliğinden nasibini almış olan Kimeros Ma Biche Hotel & Thalasso Göynük’te konaklanacak en güzel yerlerden biri… Toros Dağları’nı süsleyen çam ormanlarının arasında, mavi bayraklı plajı ile arasına bir şeyin girmesine izin vermeden nadide bir koyda kurulmuş olan otelin en yakın yerleşim yeri ile arasında 600 metre olan otel, Kemer’e 6 kilometre, Antalya şehir merkezine 35 kilometre ve Antalya Havaalanı’na 46 kilometre uzaklıktadır. Yani tamamen gürültüye karşı yalıtılmış durumda!

Mavi bayraklı kum plajında bulunan iskelede tatilin vazgeçilmez üçlüsünün tadını çıkarabileceğiniz otelde; yorgunluğunuzdan arınacağınız thalasso & spa bölümünden, birbirinden lezzetli yemekleri tadacağınız restoranlara, spor salonundan, Türk hamamına kadar rahat ve huzurunuz için gerekli olan ne varsa mevcut. Ayrıca su kuşlarının çok hoşuna gidecek bir özellik olarak, otel havuz açısından oldukça zengin! Kaydıraklı havuz, çocuk havuzu, açık ve kapalı havuz olmak üzere 5 adet yüzme havuzu bulunmaktadır, SPA alanındaki dinlenme havuzlarını hiç saymıyoruz bile!

Aktivite ve eğlencenin bir an olsun bitmediği otelde gece – gündüz animasyon gösterileri, haftanın belirli günleri canlı müzik geceleri ve gala geceleri gibi çeşitli eğlenceler düzenlenmektedir. Spor sever tatilciler için basketbol, boccia, plaj voleybolu, su jimnastiği, mini futbol, masa tenisi, step aerobik, tenis ve çeşitli su sporları imkanlarının olduğu Kimeros Ma Biche Otel’de yaz tatilleri kesinlikle ayrıcalıklıdır!

Üstelik şimdi %25 indirim fırsatının olduğu Kimeros Ma Biche Hotel & Thalasso’da hayallerinizdeki tatili daha uygun fiyatlarla yaşayabilirsiniz. Gidecek olanlara şimdiden keyifli tatiller dileriz!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir