Haftanın En İyi Aile Dostu Oteli: Yasmin Bodrum Resort & Convention & SPA

Güneş hala naz yapıp yüzünü tam anlamıyla göstermemiş olsa da ağaçları süsleyen bahar dalları güneşli günlerin yakında olduğunu müjdeliyor. Okulların kapanmasına 2 ay gibi kısa bir sürenin kaldığını da göz önünde bulundurursak yaz tatili hiç de uzak sayılmaz. O halde artık “Bu yaz tatile nereye gitsek?” düşücelerinden sıyrılıp yavaş yavaş kararımızı versek hiç fena olmaz. Bu sayede hem erken rezervasyon avantajları devam ederken sezonda daha yüksek fiyatlara yapacağımız rezervasyonları %50’ye varan indirimlere yapabilir hem de “Acaba yer bulabilecek miyiz?” endişesinden kurtulmuş olacağız. Gideceğimiz yeri daha önce belirlediğimiz için uçak biletimizi de erken almış olacak ve pek kârlı bir tatil yapmış olacağız…

Bu arada yazının başında tatile çıkmamızın okulların kapanmasına bağlı olduğunu vurgulamamızın bir sebebi var elbette… Bu hafta evli, mutlu, çocuklu ailelerimizi düşünerek onların keyifle ve rahatlıkla tatil yapabilecekleri bir oteli incelemek istedik… Dolayısıyla bu haftaki “en iyi” tesisimiz sunduğu imkanlar ile ailelere dört dörtlük bir tatil yaşatan Yasmin Bodrum Resort & Convention & SPA.

Öncelikle otelin konumundan bahsetmek gerekirse; Bodrum Turgutreis’te hizmet vermekte olan Yasmin Bodrum Resort & Convention & SPA Bodrum Havalimanı’na 50 kilometre, Bodrum merkeze 20 kilometre,Turgutreis merkezine ise 1 kilometre mesafede bulunuyor. Yalnızca kendine ait muhteşem bir koyda yer alan otel yeşiller ile donanmış geniş bir arazi içinde, alabildiğine maviye bulanmış bir deniz ve meşhur Bodrum evlerine bakıyor. Şimdi bir hayal edin; yalnızca otele ait olan bir koyda, tam 1 kilometre boyunca uzanan plajda yüzüyor, yürüyüş yapıyor, bir sabah doğan güneşi izlerken belki bir akşam şezlonglara uzanıp güneşi uğurluyorsunuz… Fazlasıyla huzurlu değil mi sizce de?

478 odalık kapasitesitesi ve 108 bin metrekarelik arazisiyle ne kadar büyük ve donanımlı olduğunu belli eden otel aynı zamanda sahip olduğu ana restoran, 3 adet a’la carte restoran, uluslararası standartlara uygun basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, plaj voleybolu, 2 adet yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve 1 kaydıraklı havuz, beach club, mini club, oyun bahçesi, SPA merkezi, 6 adet toplantı salonu ve 6 adet workshop odası ile de ne denli donanımlı olduğunu kanıtlar niteliktedir. Haftanın en iyi aile dostu oteli dediysek boşuna değil!

Ailece Tatile Çıkmanın Tadı Başkadır!

Bu slogan ile yola çıkan ve çocuklu ailelerin de gönüllerince bir tatil yapabilemeleri için adımlar atan otelde minik misafirler için eğlendiren, eğiten ve öğreten pek çok aktivite imkanı bulunmaktadır. Zengin çocuk animasyonları, 4-12 yaş misafirlerin katılabildiği mini kulüp aktiviteleri, oyun bahçesi, mini disko ve şovlar ile unutulmayacak bir tatil yaşayan çocuklar için ayrıca güvenli su kaydırakları da hizmet vermektedir. 

Çocuklar mini kulübün renkli ve eğlenceli dünyasında keyifli bir tatil yaşarken sizler de animasyon gösterileri, dans şovları, parodi ve skeçler, yarışmalar, plaj partileri, temalı özel geceler, her hafta canlı müzik performansları, uluslararası standartlara uygun basketbol ve voleybol sahaları, biri gece aydınlatılabilen üç tenis kortu, fitness salonu, plaj voleybolu, motorlu / motorsuz su sporları, dalış kulübü ve mini futbol sahası ile her anı eğlence dolu bir tatil yaşayabilirsiniz.

Güler yüzlü personeli ile hizmet konusunda tam not alan otel ultra her şey dahil konsepti ile misafirlerini ağırlamaktadır.

Hizmet Saatleri:
07.00-10.00 Sabah Kahvaltısı (Açık Büfe)
10.00-11.00 Geç Kahvaltı (Açık Büfe)
10:00-18:00 Beach Club
12.30-14.30 Öğle Yemeği (Açık Büfe)
12.00-17.30 Bistro Snack Bar
19.00-21.30 Akşam Yemeği (Açık Büfe)
24.00-01.00 Gece Yemeği (Açık Büfe)
10:00-21:00 Pool Bar
23:00-02:00 Disco Bar
24 Saat Açık Lobby Bar

Balayı Çiftleri de Unutulmuyor!

Ailece keyifli bir tatil imkanı sunan otelde çiçeği burnunda aileler de unutulmuyor. Giriş günü meyve sepeti ve şarap ikramı, çiftlerin seçtiği bir günde odaya kahvaltı servisi ve a’la carte restoranlarda öncelikli rezervasyon imkanı balayı çiftlerine sunulan olanaklar arasında yer alıyor.

Aile boyu keyifli ve dinlendirici bir tatil yaşamak isterseniz bu yaz adresiniz  Yasmin Bodrum Resort & Convention & SPA olmalı. Erken rezervasyonun uygun fiyatlarından yararlanmak için acele edin.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir