Haftanın En İyi Plaja Sahip Denize Sıfır Oteli: Miplaya Hotel by Corendon

Baharın geldiğine dair alametleri görmeye başladığımız bu günlerde güneşin içimizi ısıtmasıyla tatil planları da iyice su yüzüne çıkmaya başlıyor. Peki iyi bir tatilde olmazsa olmazınız nedir? Kimi tatilseverler bu soruya yemek ve içecek olanaklarının iyiliği, kimileri yüzme havuzları, çocuk sahibi aileler çocuk aktiviteleri, kimileri ise animasyon ve aktivite imkanlarının zenginliği cevabını verecektir. Bu sorunun cevabı herkese göre farklı olabilir ama hemen herkesin buluşacağı ortak payda oteldeki havuzun ve plajın durumudur. Özellikle tesisin denize sıfır konumda olması istisnasız hepimizin tercihidir.

Tüm yılın yorgunluğunu ve stresini atmak için oldukça kısa bir süreliğine çıkmak zorunda olduğumuz tatil için plan yaparken en kilit nokta tabii ki otel seçimidir. Seçeceğimiz otelin ihtiyaçlara cevap vermesi ve hatta beklentilerimizin üzerine çıkarak memnuniyetimizi kazanmasını bekleriz. Bu konuda haksız da değiliz. Çünkü tüm kış çalışıyoruz, yoruluyoruz, hepimiz kendimize göre strese maruz kalıyoruz… Yaz gelince de bunun acısını çıkarırcasına huzurlu, dinlendirici ve keyifli bir yaz tatili yaşamayı istiyoruz. Peki, beklentilerimizin temel ihtiyaçlarımıza göre oluştuğu gerçeğini göz önünde bulundurursak sizce memnuniyet duygusunu oluşturan ekstra motivasyonumuz nedir? Bu soruya verilebilecek pek çok yanıt olsa da tatile stres atmak amacıyla çıkan pek çoğumuzun cevabı zengin ve eğlendirici aktiviteler olacaktır. Yani sonuç olarak tatilde eğlenebiliyorsak memnunuz demektir. Tatilde eğlencenin adresi ise hepinizin tahmin edeceği üzere plaj ve plajda bulunan aktivitelerdir. Bu nedenle konaklayacağınız otel denize ne kadar yakınsa o kadar eğlenme imkanınız bulunmaktadır. Özellikle konaklayacağınız otel denize sıfır konumdaysa ve özel plajı varsa eğlenceli plaj aktivitelerinin ardı arkası kesilmeyeceği anlamına gelir. Bu iyi haber! 🙂

Tatilde Eğlencenin Anahtarı Denize Sıfır Konum
Denize sıfır konumda olan bir otelde eğlenmek için pek çok yol bulunmakta. İlk olarak otelden ayağınızı attğınızda karşınızda bulabileceğiniz deniz sayesinde ufak havuzlarda kulaç sallamak yerine uçsuz bucaksız denizin tadını çıkarabilirsiniz. Plajda bulabileceğiniz su sporları ile eğlencenin katsayısı ise artacaktır. Denize nazır şezlongunuzda uzanıp kitap okumanın ve müzik dinlemenin zevki de bir ayrı. Zaten en çok bunun hayaliyle yanıp tutuşmadık mı… Bir de instagrama “uzanmışım kumsala…” temalı bir fotoğraf attık mı, her şey tamam! 🙂
Öte yandan, şayet tatile grup halinde gittiyseniz plajda bulunan plaj voleybolu, plaj futbolu gibi spor odaklı eğlence aktiviteleri ile son derece keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Aynı şey yeni insanlarla tanışmak istediğinizde de mümkün tabii ki, üstelik plaj voleybolu bunun için biçilmiş kaftan! 🙂 Denize Sıfır Oteller arasından sana uygun oteli seçmekte biraz yardım istersen sana Miplaya Hotel by Corendon’u öneriyoruz. 18 bin metrekare alanda 160 oda ve 232 yatak kapasitesi ile hizmet veren Miplaya Hotel by Corendon‘da eşsiz bir tatil deneyimine hazır ol…

Otelin Konumu

  • Miplaya Hotel by Corendon, Çeşme Boyalık Sahili’nde yer almaktadır.
  • Alaçatı merkezine 7 km, Çeşme şehir merkezine 2 km, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 80 km mesafededir.
  • Çeşme Kalesi, Kervansaray ve Erythrai Antikj Kenti Çeşme’de gezilebilecek önemli yerlerdendir.
  • Otele 10 dakikalık mesafede bulunan taksi durağı 24 saat hizmet vermektedir. Ayrıca otelin önünden 10 dakikada bir Çeşme’ye giden minibüsler geçmektedir.
  • Otelin 100 metre uzunluğundaki ince kum zeminli özel plajında iskele bulunmaktadır. Plajda şezlong, şemsiye, plaj havlusu ve plaj minderi ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Hizmetler

  • 300 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu ve 30 metrekare büyüklüğünde çocuk havuzu bulunmaktadır.
  • Gün boyu animasyon aktiviteleri, aqua gym, havuz dansı, dart, masa tenisi, plaj voleybolu, oyunlar, yarışmalar, gece şovları ve mini kulüp aktiviteleri bulunmaktadır.
  • 4-12 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren mini kulüpte minik misafirler de eğlenceli bir tatil geçirebilir. Bu sayede siz de kendinize daha çok vakit ayırabilirsiniz.
  • Her Şey Dahil konseptte hizmet veren otelin, Aquarium Ana Restoran, BBQ ve İtalyan mutfağı servis edilen Mi Playa A’la Carte Restoran, Lobby Bar ve Beach Bar’da birçok lezzet alternatifi misafirlerin beğenisine sunulmaktadır.

Hizmet Saatleri

  • 08.00 – 10.00 – Kahvaltı (Açık Büfe)
  • 10.00 – 19.00, 21.00 – 23.00 ve 23.00 – 00.00 arası – Beach Bar (23.00 – 00.00 arasında ücretli olarak hizmet vermektedir)
  • 10.00 – 19.00 – Pool Bar
  • 12.00 – 16.00 – Beach Snack
  • 12.00 – 16.00 – Gözleme
  • 12.30 – 14.00 – Öğle Yemeği (Açık Büfe)
  • 16.00 – 17.00 – Çay Servisi
  • 19.00 – 21.00 – Akşam Yemeği (Açık Büfe)
  • 19.00 – 22.00 – A’la Carte Restoran (Rezervasyonlu ve Ücretli)

Denize sıfır konumda bulunan Miplaya Hotel by Corendon’da hayallerinizin ötesinde bir tatil deneyimi için geç kalmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir