Haftanın En İyi Tatil Köyü: Sherwood Club Kemer

Ağaçlarda bahar dalları bir bir arz-ı endam ediyor… Hava sıcaklıkları hissedilir derecede yükseliyor… Takvimler martın son demlerini gösteriyor… Nihayet nisan geliyor! Nihayet sabahları yalnızca evlerimize değil gönüllerimize de dolacak olan güneşli günlerin zamanı başlıyor…
Neden gönüllerimize de dolacak olan diyoruz, çünkü gerçekten baharın kalplerimizi ısıtan bir tarafı var. Güneşli bir güne uyanınca içindeki sıkıntıları bir köşeye bırakıp güne umutla başlamayan, ağaç dallarının çiçek açmaya durduğunu görünce kalbi de tomurcuk tomurcuk olmayan var mıdır aramızda, sanmıyoruz. O halde baharın gelişini müjdeleyen pek çok şey olurken tatil planları yapmamak için bir sebebimiz yok diyebiliriz.
Sahi, bu yaz için planınız hazır mı? Nasıl bir tatil yapmak istediğinize karar verebildiniz mi? Belki bir çadır edinir ve Akdeniz kıyılarında kamp yaparsınız, belki yakın bir yerden yazlık kiralar tüm yaz hafta sonları oraya göç edersiniz ya da “en temizi bu” deyip güzel bir otelde rezervasyon yaptırırsınız…
Evet, kamp yapmak gerçekten harika bir deneyim. Tamamen doğanın içinde olduğunu hissediyor, büyük şehirlerde yaşayamadığınız özgürlüğü hissediyorsunuz. Ama bizler gibi yılın yalnızca belli dönemlerinde tatil yapabilen insanlar için biraz riskli değil mi? İyi kurgulandığı takdirde hiçbir sorun olmaz elbette ama tüm yıl beklediğiniz o dinlendirici tatili size verebilir mi bilinmez. Yazlık fikri de aynı şekilde… Otel tatiline oranla daha uygun olabilir ama oraya gidince pek çok ev işiyle siz uğraşmak durumunda kalacaksınız. Hani tatildi, hani dinlenecektiniz, hani keyif yapacaksınız… Ekonomi yapacağım derken ruh sağlığımızdan olmaya gerek yok diye düşünüyoruz 🙂
Otel tatiline gelince, kamp ve yazlık için saydığımız riskler burada yok mu derseniz, pek tabii var. Kaliteli bir araştırma yapmaz ve fiyatına aldanıp bir otel seçerseniz hüsranla karşılaşabilirsiniz. Ama eni konu araştırma yaparak size ve tatil anlayışınıza en uygun tesisi seçerseniz konforlu ve keyifli bir tatil yapmanız kaçınılmaz olacaktır.
Bu konuda bizim önerilerimize kulak verecek olursanız sorunsuz bir tatil yaşayabileceğiniz diyeceğimiz yer Sherwood Club Kemer olacaktır. Tatil köyleri arasında en iyilerden olan, son derece donanımlı bir tatil köyü olan Sherwood Club Kemer’de sevgilinizle, ailenizle ya da arkadaşlarınızla dört dörtlük bir tatil yaşayabilirsiniz.

Sherwood Club Kemer
Antalya Göynük’te denize sıfır konumda hizmet vermekte olan otel oldukça geniş bir alan üzerinde yer almaktadır. Toros Dağları’nın eteklerinde kurulu olan otel yemyeşil bir doğanın kucağındadır. Misafirlerine tertemiz bir havanın yanı sıra Akdeniz’in baş döndüren maviliğini de sunmaktadır.

Otelin misafirlerine özel kum-çakıl plajı bulunmaktadır. Plaj yalnızca otel misafirlerine aittir ve 2 özel iskelesi bulunur. Denizi sığ olan plajda şezlong, minder ve şemsiye ücretsizdir. Tesiste, yüzme ve dinlenme için iki bölüme ayrılmış bir ana havuzun yanı sıra göl evlerinde konaklayan misafirlere özel olan yüzme havuzları mevcuttur. Ayrıca çocuk havuzu ve aqua park da mevcuttur.
490 yatak ve 962 yatak kapasitesine sahip olan otelde standart oda, standart geniş oda, standart göl kenarı oda, geniş göl kenarı oda, standart göl üstü oda, geniş göl üstü oda, aile suiti, swim up, dubleks suit ve corner suit olmak üzere 10 farklı oda tipi bulunmaktadır. Odaların her birinde; dijital emanet kasası, WI-FI, direkt telefon, LCD TV, merkezi klima, saç kurutma makinesi, bornoz, terlik, banyo ve hijyen seti, duşa kabin, yastık menüsü, su ısıtıcısı, çay ve kahve seti ile valizlik vardır.
Otelde konforlu, dinlendirici ve keyifli bir tatil yaşamanız için her şey düşünülmüş durumdadır. Donanımlı bir SPA merkezi yer almaktadır ve burada Türk hamamı, sauna, macera duşu, buhar odası, kar çeşmesi, dinlenme alanı ve fitness merkezi gibi alanlar tamamen ücretsizdir. Diğer masaj hizmetler ile cilt ve vücut bakımları ise ücrete tabidir.

Çocuklu Tatilin Sorunsuz Adresi
Sherwood Club Kemer aynı zamanda çocuk ve bebek dostu oteldir. 1-3 yaş grubu için ayrı, 4-7 yaş grubu için ayrı, 8-12 yaş grubu için ayrı olmak üzere her yaştan çocuklar için bakım ve aktivite imkanları bulunmaktadır. Ayrıca Robin Kid’s Club’ta her gün farklı aktiviteler gerçekleştirilmektedir. Siz havuzbaşında keyifle uzanırken çocuklarınız organik tarımdan kum boyamaya, krep yapımından t-shirt boyamaya ve hatta origami yapımına kadar pek çok aktivite ile öğretici ve eğlendirici bir tatil geçirebilirler.

Balayı Çiftleri İçin İdeal
Çiçeği burnunda çiftleri de düşünen otelde;
Giriş günü özel oda süslemesi,
Odaya meyve sepeti, beyaz şarap ve tatlı tabağı ikramı,
A’la carte restoranlarda masa süsleme,
Özel kutlama kartı ile canlı çiçek,
SPA hizmetlerinde %15 indirim imkanı,
VIP iskele ile VIP sahil localarda %25 imkanı sunulmaktadır.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir