Jeep Safari Turları

Tatil.com yine süper bir fırsatla karşınızda! Jeep safari turları ile maceradan maceraya koşmaya hazır mısınız? Türkiye’nin Ege ve Akdeniz’deki en güzel tatil yerlerini bir de jeep üstünde hem heyecanla hem hayranlıkla keşfedin.

Safari turları hakkında az çok bir şeyler duymuşsunuzdur. Afrika belgesellerinde yakından veya uzaktan vahşi hayvanları izleyen, bir sürü değişik bitki türleri arasında yol alan, ellerinde büyük fotoğraf makineleri taşıyan insanlar gözünüzde canlanmıştır muhtemelen. Bu deneyimi artık uzak diyarlarda değil hemen yanı başınızda Ege ve Akdeniz’de bulabileceksiniz. Tatil.com farkıyla…

Jeep ile safari turları sizi modern ve günlük hayatın bütün karmaşasından uzaklaştırıp doğaya kısa süreliğine de olsa dönüş yapamanızı sağlayacak. Adeta, Yabana Doğru filmini kendiniz çekiyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Narin akarsuların aktığı veya toprağın çamur olduğu yerlerden geçecek, engebelerden inip çıkacaksınız. Kalbiniz kah maceralı rotanın kah nadir bir kuşu sadece bir karış uzağınızda görmenin heyecanından küt küt atacak. Seslerin en güzellerini işitecek, kokuların en doğallarını koklayacaksınız.

Tatil.com jeep safari turlarına dahil olan belli hizmetler var. Elbette otelinizden alınıp otelinize bırakılacaksınız. Her bir yolcumuza ferdi sağlık sigortası yapılacak. 4×4 araçlarda yol alacaksınız. Tur programına hakim profesyonel bir rehber size eşlik edecek.

Jeep safari turları 21 Mayıs-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlarda ve 1 Haziran-15 Eylül 2013 tarihleri arasında 5 gece ve üzeri konaklamalarda geçerlidir. Bu turlar belli tatil beldelerinde belli tesislerdeki konaklamalarda geçerli.

Safari Turu

Jeep ile safari turları nerelerde mi düzenleniyor? Alanya, Side, Belek, Kemer, Lara, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kuşadası. Bu tatil yerlerinin sahillerini gezdiniz belki. Ama ya iç kesimleri, ormanları, bayırları, çayırları?

Alanya, Side, Belek, Kemer ve Lara’daki safari turlarında istikamet Toros Dağları. Ormanların arasından geçerek yörük köylerinin samimiyetine tanık olacaksınız.

Fethiye safari turlarında Likya uygarlığından kalma Tlos Antik Kenti’ni yakından görme fırsatı elde edeceksiniz. Soğuk su kaynaklarıyla ünlü Yakaköy, Saklıkent Kanyonu, Patara Plajı’nı görebilecek, rafting ve çamur banyosu yapabileceksiniz.

Bodrum safari turlarında Çamlık Köyü’nde Ege köy hayatına, Kaplumbağa Gölü’nde taze su kaplumbağaları, balık ve arada sırada su yılanlarına bizzat tanık olacaksınız. Yalıçiftlik Köyü’nde mola ve Barbaros Koyu’nda yüzme molanız da var.

Kuşadası safari turunda taş ocağı, kanyon, manastır, şelale, köyler, Zeus Mağarası ve Long Beach Sevgi Plajı duraklarınız arasında.

Marmaris safari turunda Hisarönü Plajı, Turgut Köyü, şelaleler ve Kızkumu’nda mola verecek ve bol bol fotoğraf çekebileceksiniz.

Jeep safari turları sadece yazla sınırlı değil. Dolayısıyla, söz konusu tesislerde konakladığınızda herhangi bir mevsimde safari turunun tadını çıkarabilirsiniz. Akdeniz ikliminde kışlar bile ılıman.

Jeep safari turlarının geçerli olduğu tarihleri kaçırmayın, Tatil.com ile unutulmaz bir deneyim yaşayın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir