Jon Snow Olsaydınız Uzun Bir Kıştan Sonra Nereye Tatile Giderdiniz?

Game of Thrones dizisini bilmeyenimiz yok! 6 sezondur gelmesinden korktuğumuz kış 7. sezonda geldi çattı. Bu sezonda  tüm gözler Khaleesi ve Jon Snow’da! Neredeyse tüm sezonlarda ezilen, ötekileştirilen ve dışlanan Jon Snow son iki sezondur yükselişe geçmiş durumda. Özellikle ihanete uğrayıp öldürüldükten sonra geri geldiğinde asileşen Snow dizi boyunca neredeyse herkesle mücadele etmek zorunda kaldı. Bu mücadelelerden alnının akıyla çıkan Snow, zor ve uzun geçecek olan kışı da zaferler atlatırsa bir tatili hak edecek:) (Ki bize kalırsa her türlü Jon Snow kazanır:)

Peki bir yandan Lannisterler, diğer yandan Ak Gezenlerle mücadele etmek zorunda kalan Jon Snow’un yerinde siz olsaydınız upuzun ve mücadele dolu bir kıştan sonra stres atmaya, olanları unutmaya ve Ygritte’i hatırlamaya nereye tatile giderdiniz?

1. Marmaris

Ege bölgesinin en özel doğal limanlarından birine sahip olan Marmaris’e gitmek için bir çok sebep söz konusu! Sırtını yemyeşil çam ormanlarına dayayan Marmaris’in masmavi sularında tatile doymak hepimizin hayali… Biz Jon Snow olsak, uzun ve soğuk bir kıştan sonra Marmaris’in sıcacık güneşinde kızarıp, ardından serin sularına atlayıp ve en sonunda eğlenceli gece hayatına akarak eşsiz bir tatil yaşardık.

2. Fethiye

Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan Fethiye, doğa ve su sporları yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan konumunda. Deniz kum güneş üçlüsü arayanlar için de güzel bir alternatif olan Fethiye’de hem tatil yapıp hem de su sporlarına doyabilirsiniz. Gece nöbeti boyunca hareketli bir hayata alışmış olan Jon Snow da uzun bir kışın ardından tatile çıkacak olsa, ilk rotası olarak Fethiye’yi belirlerdi.

3. Kıbrıs

Doğu Akdeniz’de bir ada olan Kıbrıs, tertemiz suları, ferahlatan havası, sıcacık insanlarıyla tam bir huzur merkezidir. Kıbrıs deyince akıllara kumar gelmesi gayet normal; insanlar gün boyu eğlendikten sonra gece casinolarda heyecan dolu anlar yaşamaya eğilimli olabiliyorlar. Ancak Jon Snow’un böyle heyecanlara ihtiyacı olmadığını biliyoruz. Dolayısıyla Jon Snow olsanız dinginlik ve huzura erişmek için Kıbrıs sahillerini seçerdiniz.

4. Kuşadası

Sayısız doğal güzelliklerin yanında muhteşem deniziyle ön plana çıkan Kuşadası Kuzeyde Selçuk ve Pamucak, güneyde Dilek Yarımadası ile sınırlanan Türkiye’nin en önemli tatil yerlerinden biridir.  İki yat limanı, Kuşadası otelleri, gezi alanları, çeşitli plajlarıyla Kuşadası yorucu bir dönemden sonra tercih edebileceğiniz en ideal tatil merkezlerinden biri olabilir.

5. Bodrum

Ege’nin en ünlü tatil bölgelerinden biri olan Bodrum, tatil yapmak için rotanızı belirlerken sizi en çok zorlayacak yerlerden biri olabilir.Özellikle Jon Snow olsaydınız -alışkanlıktan olsa gerek- Bodrum Kalesi’nden inmek istemezdiniz. Bu kale hem sıcacık hem de karşınızda Ak Gezenlerle dolu bir bilinmezlik değil masmavi bir denizin uzandığı yeşil bir doğada bronzlaşmanın keyfini çıkaran insanlar olacak:)

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir