Kış Tatili İçin Geri Sayım Başladı!

Güzel ülkemizde yaşıyor olmanın en güzel yanların biri de dört mevsimin tadını doyasıya çıkarabiliyor olmamız… Yaz gelince bol bol yüzeceğimiz, sonbaharda doğayla baş başa kalacağımız, ilkbaharda tabiatın yeşermesine tanıklık edebileceğimiz yerlerin sayısı o kadar çok ki… Bu durum kış mevsimi için de geçerli elbette. Kış sporları ile soğuk havaları şenlendirebileceğimiz kayak merkezlerinin sayısı da yadsınamayacak kadar çok. Artık karın yağması için geri sayım yapmaya başlamışken sizin bu kış tatili için bir planınız yoksa gelin alternatifleri birlikte inceleyelim… Ayrıca hatırlatmakta fayda görüyoruz Tatil.com’da kış otellerinde geçerli erken rezervasyon fırsatı ile %40’a varan indirimler var, karar vermek için acele edin!

Green Park Resort Kartepe
İstanbul’a yakın olması, doğayla iç içe bulunması ve dört mevsimde de görsel şölen sunması sebebiyle en çok tercih edilen otellerden biridir. Sapanca ve Maşukiye manzarasına hakim bir tepede bulunan ve yeşillikler içerisinde kalan Green Park Resort Kartepe’ye hafta sonu tatillerinde kolayca gidebileceğiniz gibi dilerseniz günübirlik bile uğrayabilirsiniz.

Dorukkaya Ski Mountain Resort
Bolu’da yer alması sebebiyle İstanbul ve Ankara’dan kısa zamanda ve kolaylıkla ulaşılabilen Dorukkaya Ski & Mountain Resort, ülkemizin en iyi kayak pistlerinin bulunduğu kayak merkezlerinden birinde bulunmaktadır. Çam ağaçlarının ortasında, sınırsız eğlence anlayışıyla misafirlerini ağırlayan bu otel aynı zamanda Avusturyalı mühendisler tarafından yapılan Türkiye’nin ilk snowpark tesisidir.

Grand Yazıcı Uludağ
Belki de ülkemizin en ünlü kayak merkezi olan Uludağ’da yer alan Grand Yazıcı, 1. Bölge’de yer almaktadır. Kış sporlarına yönelik sunduğu imkanların yanı sıra donanımlı SPA merkezi ile de dikkat çeken otel; birbirinden renkli gece eğlenceleri ile göz doldurur. Dışarıda kar yağarken içeride bulunan yüzme havuzunda kulaç attığınızda bu söylediklerimize hak vereceğinize eminiz…

Dedeman Palandöken Hotel
Erzurum ve Palandöken Dağı’nın muhteşem manzarasına karşı konumlanmış olan bu Dedeman üyesi, misafirlerine kış tatiline dair çok geniş bir yelpaze sunmaktadır. Otelin hemen yanıbaşında yer alan farklı zorluk derecelerindeki kayak pistleri kış sporları sevenlerin dikkatini cezbederken içeride yer alan sağlık kulübü de biraz huzur bulmak ve yenilenmek isteyenler için biçilmiş kaftandır.

Unutmayın, kış otellerinde %40’a varan erken rezervasyon indirimlerinden faydalanmak için son gün 30 Kasım!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir