Kışın Gözdesi Ekonomik Termal Oteller

İnsanların yüzyıllardır şifalı olduğuna inandığı termal kaynaklar hiç gündemden düşmeyeceğe benziyor. Özellikle havaların yavaş yavaş serinlemeye başladığı sonbahar aylarında ve dışarısının iyice soğuduğu kış aylarında sımsıcak ılıcalar ve kaplıcalar ilgi odağı haline geliyor. Kışın gözdesi ekonomik termal oteller dilediğiniz zaman, dilediğiniz süre rezervasyon yaptırabileceğiniz üstün kaliteli oteller.

Termal oteller ya da daha çok geçen adıyla termal & spa oteller yılın dört mevsimi konfor yaşayabileceğiniz şekilde tasarlanmış otellerdir. Ama mevsim özellikle sonbahar ve kış aylarında termal otellerde konaklamak kat kat daha keyifli. Dışarıda hava soğuk ve yağışlıyken termal havuzlarda yüzebilir, odalardaki jakuzinin tadını çıkarabilir ve türlü türlü masajlar yaptırabilirsiniz.

Tatil.com birçok termal otel seçeneğini parmaklarınızın ucuna kadar getiriyor. İşte seçebileceğiniz otellerden bazıları:

Afyon termal oteller: Termal otel deyince ilk akla gelen yerlerden biri olan Afyon termal otelleri, üstün hizmet kalitesiyle dört dörtlük konforu garanti ediyor. Afyon’un sucuk ve lokum gibi kendine has lezzetleri de cabası.

Çeşme termal oteller: Ege’nin incilerinden Çeşme yılın her zamanı tatilcilerin uğramayı sürdürdüğü turizm merkezlerinden. Bunun nedenlerinden bazıları Çeşme’nin muhteşem doğası, hareketli yaşam tarzı ve envai çeşit oteli. Çeşme’nin kışları bile ılıman olan Ilıca mevkii muhteşem plajı ve kaplıcalarıyla çifte tatile olanak tanıyor. Çeşme ve Ilıca termal otelleri kaçırılmaz.

Pamukkale termal oteller: Pamukkale, koruma altındaki bembayaz travertenleriyle dünyaca ünlü bir yer. Ayrıca, Hierapolis antik kenti de ziyarete açık. Pamukkale termal otellerinde kalırken güzel bir termal tatili doğal oluşumlar ve tarihi eserlerle taçlandırabilirsiniz.

Yalova termal oteller: Yakın oluşuyla bir hafta sonu kaçamağına bile uygun olan Yalova termal otelleri en çok tercih edilen termal otellerden olmaya devam ediyor.

Edremit termal oteller: Edremit hem mesafesinin elverişliliği hem de mütevazı bir tatil yeri olmasıyla termal tatil için biçilmiş kaftan.

Bolu, Kütahya, Nevşehir, Bursa, Hatay, İzmir, Kızılcahamam, Sapanca, Balıkesir, Denizli, Dalaman, Konya, Manisa ve Rize termal otel bulacağınız diğer yerler. Çok şanslıyız ki Türkiye termal kaynaklar yönünden oldukça zengin.

Online rezervasyon sistemimizi kullanarak istediğiniz otelde kısa sürede ve kolayca yerlerinizi ayırtabilirsiniz. Tatil.com’da oteller en iyi fiyat garantisiyle beğeninize sunuluyor. Termal otellerde de bu değişmiyor. %15’e varan indirimlerin yanı sıra 12 ay taksit seçeneği ve 72 saate kadar iptal garantisi de avantajlarınız arasında. Bu kış termal tatilinizi ihmal etmeyin, stresinizi kaplıcalarda bırakıp evinize huzurla dönün.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir