Otel Fırsatları

En iyi otelleri en iyi fiyata, hem de hiç yorulmadan, vakit kaybetmeden ayırmak istemez misiniz? Tatil.com Otel Fırsatları çok özel otellerde sınırlı bir süreyle çok özel indirimler sunuyor.

Fırsat sitelerini muhakkak bilirsiniz. Belki ara sıra, belki sık sık kullanıyorsunuz. En sevilen markalar ortalama üç günlük kampanyalar düzenleyerek karşı konulamaz indirimler koyarlar. Ürünlerin sayısı kısıtlı olduğu için sizin gibi istekli birçok kişiyle adeta yarışmak durumunda kalırsınız. Ama istediklerinizi başarıyla aldığınızda fazla vaktinizi harcamadan, oturduğunuz yerden birkaç tıkla alışveriş yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşarsınız. Bunun otellerde, hem de Ege ve Akdeniz’in en güzel tatil merkezlerinde, birçoğu beş yıldızlı olan süper lüks otellerde gerçekleşebildiğini düşünün…

Tatil.com Fırsat Otelleri size yaz döneminde kaçıramayacağınız fırsatlar sunuyor. Erken rezervasyon dönemini kaçırdıysanız ilaç gibi gelecek fırsatlar… Hem de bulundukları bölgenin doğal güzellikleriyle harmanlanmış üstün hizmet kaliteli oteller arasından seçilmiş ayrıcalıklı bir liste olacak karşınızda.

Peki, Tatil.com otel fırsatları size ne gibi avantajlar sağlıyor? Öncelikle %25’e varan indirimler sizi bekliyor. Hele uzun süreli konaklamak isterseniz, en iyi fiyat garantisi üstünden yapılan bu indirimlerin ne kadar ekonomik olacağını bir düşünün. Otel fırsat kutucuklarının sol üst köşesinde otelde kaç oda kaldığını da görebileceksiniz. Böylece gönül rahatlığıyla rezervasyon yapabileceksiniz. Rezervasyon her zamankinden daha da kolay çünkü bu sefer birkaç tık değil tek tıkla işiniz tamam. Otel kutucuğunun sağ alt köşesindeki “HEMEN AL” butonuna tıklamanız yeterli.

Fırsattan yararlanabileceğiniz belirli tarihler olacak. Örneğin, Vera Stone Palaca Hotel veya Kamelya Beach House gibi oteller için yaklaşık 3 gün süren bir fırsat süreniz olacak ve yaptığınız rezervasyon 09.07.2013-07.08.2013 tarihleri arasında geçerli olacak. Otel fırsatları bulabileceğiniz tatil yerleri Side, Kuşadası, Marmaris, Belek, Bodrum. Yeni tatil yerleri ve tatil otelleri için takipte kalın.

Fırsat otellerinde yer ayırmak istiyorsanız iki seçeneğiniz var: İsterseniz Tatil.com online rezervasyon sistemini kullanarak, isterseniz müşteri hizmetlerimizi arayarak kolayca ve kısa sürede rezervasyon işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Yaz sezonunda indirimlerin devam etmesi hoşunuza gittiyse Tatil.com Son Dakika Otelleri sayfasında da %20’ye, hatta bazen %30’a varan indirimli tatil otelleri bulmanız mümkün. Son dakika otellerinde de sizi kaliteli otel ve tatil merkezi çeşitliliği bekliyor.

Otel fırsatlarını kaçırmamak ve özel kampanyalardan yararlanmak için sizi Tatil.com’a bekliyoruz. Bu fırsatlar kaçmaz!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir