Plajın Yıldızı Olmanızı Sağlayacak 8 Kozmetik Ürün

Tatildeyken hem şık hem rahat olabiliriz. Bu konuda kadınların biraz daha şanslı olduğunu düşünüyoruz. Sağlıklı ve aydınlık bir görünüm için kullandığımız kozmetik ürünleri tatilde neden bize eşlik etmesin ki?  Bu yazımızda tatile çıkarken makyaj çantanızda bulundurmanız gereken olmazsa olmaz 8 üründen bahsedeceğiz. Bu ürünlerin doğru kullanımından tutun başka hangi alanlarda kullanabildiğine kadar her detaya değinmeye çalışacağız. Keyifli okumalar! 😀

1. Güneş Koruyucu

İyi bir makyajın ilk adımı güzel bir zemin hazırlamaktan geçiyor. Bu zemini hazırlarken ilk amacımız  hem güneşin zararlı ışınlarından cildimizi korumak hem de diğer ürünlerle arasında bir bariyer oluşturmak. SPF’i doğru seçilmiş bir güneş koruyucusu geleceğe yatırım yapmaktan farksız olduğu için, makyaj öncesi kullanımını şiddetle öneriyoruz.

2. Renkli Nemlendirici

Fondöten kullanımı için oldukça sıcak günler geçiriyoruz. Neyse ki teknoloji bunun da çözümünü artık buldu. Renkli nemlendirici ve BB kremlerin oldukça popüler olduğu şu günlerde tercihinizi bu ürünlerden yana kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Fondötenden daha hafif ve az da olsa kapatıcılığa sahip olması bu ürünleri bir adım öne çıkarıyor. İçerisinde aynı zamanda SPF bulunduran bu ürünler, cilt kusurlarını gizlerken aynı zamanda nemlendiriyor ve koruyor. Bir taşla üç kuş misali!

3. Rimel

Gözler kalbin aynasıdır! Bingo! 😀 Gözleri daha açık göstermek ve daha anlamlı bakışlara sahip olabilmek için rimel şart! İster dolgun kirpiklerden hoşlanın isterseniz uzun kirpiklerden. Amacınıza hizmet edecek rimeli çantanıza atın ve tatile çıkın. Doğal bir görünümden yanaysanız kahverengi rimelin şu aralar oldukça moda olduğunu da belirtmek isteriz. Plajların gözde kızı olmaya hazır olun!

4. Bronzlaştırıcı

Yaz tatilinin en güzel yanlarından biri de sonunda bronz tene kavuşmak. Ama tatilin daha ilk günlerindeysek biraz hileyle bu görünüme erkenden kavuşabiliriz. Yüzün yüksek bölümlerine doğru şekilde uygulanmış bronzlaştırıcı, sizi güneşte yanmışsınız görüntüsüne ulaştıracaktır. Yanaklarınıza biraz şakaklara ve son olarak çok az da burun üzerine uygulayarak doğal bir görünüm elde edeceksiniz.

5. Aydınlatıcı

Bu yılın makyaj uygulamalarındaki en büyük akım hiç kuşkusuz “Strobing” tekniği yani ışıl ışıl parlayan bir cilt. Yanakların üstü, çene, burun ve kaş altına uygulanan aydınlatıcılar güneşin vurduğu yüzümüzdeki tepe noktalara uygulanıyor. Uygulanan bölgeleri ön plana çıkarmakla kalmıyor yüzünüzü istediğiniz formu kazandırmada yardımcı oluyor.  Makyaj çantamızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. İster toz ister likit tercih edin, plajların parlayan yıldızı siz olacaksınız!

6. Sevdiğiniz Renkte Ruj

Güzel bir cilt makyajının imzası ona yakışacak bir ruj kullanmaktır. Nude, kırmızı, pembe, şeftali… Saymaya kalksak bitiremeyiz. 😀 Tatilde teninize yakışacak renkte ya da akşam yemeğine çıktığınız zamanlar için kırmızı ruj makyajınızın tamamlayıcısı olacaktır.

7. Renkli Ojeler

Yazın gelmesini uzun süre bekledik. Bu süre içerisinde bolca koyu renkte ojeleri sürdük, sürüştürdük. Şimdi sıra bolca neon ve canlı renkleri kullanmaya geldi. Bikinilerinize uygun cıvıl cıvıl ojelerle tırnaklarınızı şenlendirirken plajların renkli kızı olacaksınız.

8. Güneş Sonrası Kremi

Fazla güneşe maruz kalındığında çekilen acının tatilimizi mahvetmesi en üzücü durumlardan. Ama artık bunun da bir çözümü var. Güneş sonrası losyonlarıyla acıyı en aza indirerek tatilimizin tadını kaldığımız yerden çıkarmaya devam edebiliriz. Tatile giderken bavulunuza koymanız gereken en önemli parçalardan biri olan bu ürünler tatilinizin kurtarıcısı olabilir. 🙂

Güzel bir tatilin, güzel göründüğünü hissetmekten geçtiğini düşünüyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz ürünler güzelliğinize güzellik katacak yardımcı elemanlar diyebiliriz. Unutmayın, güzel bir tatil için tatil.com hep yanınızda! 😀

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir