Sade Güzelliği ile Sapanca Otelleri

Muhteşem doğası, sade güzelliği ve termal otelleri ile Sapanca size günlük hayatın stresinden arındırıp, şifalı termal hizmetleri ile bir turizm cenneti olmayı sürdürüyor. Duru güzelliği ile Sapanca Gölü ve yemyeşil ağaçlarla çevrili doğası Sapanca’yı mutlaka görülmesi gereken bir bir yer haline getiriyor. Sapanca, İstanbul’a yakınlığı ile hafta sonu kaçamakları için ideal bir seçenek olmuş durumda. Sapanca termal otelleri ile yaptığı ün sayesinde yılın her döneminde çok sayıda turisti ağırlamaktadır.

Türkiye termal oteller bakımından Avrupa’da 1. sırada, dünyada ise ilk yedi ülke arasında yer almaktadır. Dolayısıyla ülkemizdeki termal oteller, eksiksiz hizmet anlayışıyla donatılmış bir tatil fırsatı sunmak için çalışıyor. Sapanca spa otelleri ile bu konforu sonuna kadar yaşayıp kendinizi yenilenmiş hissedeceksinizdir.

Orman ve yüksek dağlarla çevrili Royal Sapanca Hotel, Sapanca Gölü’ne 1 km uzaklıkta yer almaktadır. Otelin açık havuzu ve yemyeşil bir bahçesi ile size eksiksiz bir hizmet sunacak donanımlara sahip. Şehrin stresinden uzaklaşarak hayatın tadını çıkartabileceğiniz konforlu Sapanca otellerinden biridir.

Güral Sapanca Wellness Park ağzının tadını bilen, yemeğe önem verenler için özel olarak hazırlanan menüsü ile dikkat çeken bir oteldir. Ayrıca bir spa merkezi olarak eksiksiz bir donanıma sahiptir. Thai masaj odası, cilt bakım odaları, vucut bakım odaları, spa keyif havuzu, Türk hamamı, Fin saunası, bio sauna, rasul kabini, aromateropi, Fin hamamı, macera duşları ve kar çeşmesi ile oldukça zengin bir hizmet anlayışına sahip.

Orman ve göl manzarasının birleştiği Sapanca’nın toplam 131 seçkin odası ile kusursuz bir spa alanı sunan Richmond Nua Wellness & Spa size su terapisi eşliğinde unutulmaz bir spa deneyimi sunan Sapanca otellerinden biridir. Ayrıca 450 kişilik, çok amaçlı 4 adet toplantı odası ile iş ortamını dingin bir ortama taşımak isteyenlere huzurlu bir etkinlik imkanı sunuyor. Sudan gelen sağlığın “İyi Yaşam” kavramı ile birleşerek misafirlerine arınma ve yenilenme seansları sunuyor. Tamamen doğal ürünlerden hazırlanan Beautfy Menüsü’de otelin kendine has özelliklerinden biri.

Sapanca’nın doğal güzellikleri birbirinden konforlu Sapanca otelleri ile buluşarak, İstanbul’a olan yakınlığı ile kısa süreli bile olsa gündelik hayatın yorgunluğunu ve stresini atmak için harika bir seçenek olduğu söylenebilir. Sapanca termal oteller size huzur verip tam anlamıyla dinlenmiş bir şekilde evinize dönmenizi sağlayacaktır. Kendinize en uygun termal oteli bulabileceğiniz Tatil.com çok çeşitli termal otelleri ve uygun fiyat seçenekleri ile sizleri bekliyor. Dilerseniz online rezervasyon sayfasını kullanabilir veya Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir