Şehir Otelleri

Şehir otelleri çeşitli şehirlerin merkezlerinde kısa süreli konaklamaya uygun otellerdir. Merkez otelleri olarak da anılırlar. Şehir otellerinin fiyatları bulundukları şehre ve konumlarına göre değişiklik gösterir. Tatil.com’da istediğiniz şehirde hem merkezde hem de ekonomik şehir otelleri bulmanız çok kolay.

Şehir otelleri çeşitli amaçlarla kullanılabilir. İş seyahatleri ve toplantılar için idealdir. Şehir otellerinin hemen hepsinde toplantı ve kongre salonları bulunur. Şehir otelleri, hafta sonu kaçamakları yapmak isteyenlerin de uğrak yerlerindendir. Şehirleri kendi başlarına dolaşmak isteyen birçok gezgin de yurtiçi ve yurtdışı balayı otellerini tercih edebilir.

Şehir otelleri genelde oda kahvaltı konseplidir çünkü konuklar gün içinde otelde bulunmayabilir. Ama Antalya gibi tatil merkezlerinde şehir otelleri yarım pansiyon, herşey dahil veya ultra herşey dahil olabilir. Dolayısıyla tatil yapmak isteyen konuklar şehir otellerini de tercih edebilir.

Tatil.com’un anasayfasındaki şehir otelleri kategorisinde birçok otel sizi bekliyor:

İstanbul şehir otelleri: Türkiye’nin en kalabalık şehri olan İstanbul şehir otellerinde her gün, her hafta sayısız misafiri ağırlar. İstanbul merkez otelleri birçok semtte bulunabilir. Şehir otellerinin en yoğun olduğu bölgelerden biri Taksim çevresi. İstiklal Caddesi, Pera, Şişhane, Talimhane, Elmadağ ve Tarlabaşı’ndaki oteller yılın hemen her zamanı doludur. Bu bölge neredeyse yerli turistlerden çok yabancı turistleri ağırlar. Yine yerli turistler kadar yabancı turistlerin rağbet gösterdiği bir bölge de Sultanahmet. Taksim ve Sultanahmet şehir otellerinde kalan konuklar gün içinde İstanbul’un gezilecek önemli yerlerine de yakın olurlar. Avrupa ve Anadolu yakasında başka bölgelerde daha az turistik olan ekonomik şehir otelleri bulmanız mümkün.

Antalya şehir otelleri: Antalya şehir otelleri, bahsettiğimiz gibi diğer şehir otellerinden biraz farklı. Oda kahvaltı konseptle sınırlı değiller. Antalya’nın merkezinden turizm yönünden ünlü beldelerinin hepsine taşıt var. Lara, Side, Belek, Kemer ve Alanya’ya sık sık kalkan minibüs ve otobüslerle bir saat veya bir buçuk saat gibi sürelerde ulaşmanız mümkün. Dolayısıyla, Antalya şehir otellerinde kalarak rengarenk bir tatil geçirmek elinizde.

Ankara şehir otelleri: Türkiye’nin başkenti Ankara, İstanbul’dan sonra en yoğun iş turizminin yaşandığı şehirlerden biri. O yüzden Ankara şehir otelleri de her mevsim doluluk yaşıyor. Ankara’da ulaşım kolay olduğu için şehir otellerinin konumu genelde benzer.

İzmir şehir otelleri: İzmir, Ege’nin incilerinden. O da İstanbul ve Ankara gibi iş turizminin merkezlerinden. İzmir’in meşhur Kordonboyu muhteşem bir manzara ve gezi seçeneği sunuyor. İzmir şehir otellerinde kaldığınızda gezebilir ve İzmir’in yerel lezzetlerinden tadabilirsiniz.

Bursa şehir otelleri, Mersin Şehir otelleri, Adana şehir otelleri, Hatay şehir otelleri, Denizli şehir otelleri, Kocaeli şehir otelleri, Konya şehir otelleri, Samsun şehir otelleri de Tatil.com’da bulabileceğiniz şehir otellerinden.

Tatil.com şehir otellerinde hemen yerlerinizi ayırtın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir