Şeker Bayramı Turları

Şeker Bayramı bu sene hafta içine denk geliyor. Mini bir tatil yapmak için büyük bir fırsat! Tatil.com Şeker Bayramı turları ve Şeker Bayramı Yurtdışı turları erken yaz tatili için size reddedilemez seçenekler sunuyor.

Ağustos ayı tatil yapmak için ideal zamanlardan. Hazır tatil de ağustos ayının başına denk gelmişken fırsatı kaçırmamak lazım. Hele de izin alıp tüm haftayı birleştirebiliyorsanız… Yurtdışına çıkmak istiyorsanız ama aklınızda kesin bir şey yoksa önerilerimize göz atabilirsiniz.

Öncelikle bir not düşelim. Tatil.com’un Şeker Bayramı turları uçaklı ve belirtilen fiyatlara havaalanı vergileri ve zorunlu seyahat sigortası da dahil.

Ağustos ayında gidilebileceğiniz yerler arasında Balkanlar ve İspanya var.

Otobüsle baştan başa Balkanlar turu Şeker Bayramı için çok keyifli bir tatil seçeneği olabilir. 7 ülkenin 7 şehrini görme fırsatı elde edebilirsiniz. Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Karadağ, Arnavutluk ve Yunanistan’ın Üsküp, Belgrad, Saraybosna, Dubrovnik, Budva, Ohrid, Selanik şehirlerinde konaklayabilirsiniz. Hem çok tanıdık hem de çok ilginç kültürlere tanıklık edebilir, doğal güzelliklere ve tarihi eserlere hayran kalabilirsiniz.

İspanya turları değişik şekillerde olabilir. İtalya, Fransa ve İspanya turu size üç güzel ülkenin Cenova, Nice, Marsilya ve Barcelona şehirlerinde konaklama ve Milano’da şehir turu yapma imkanı sağlar. Bir taşla üç kuş.

Fransa İspanya turu, Barselona ve Bordeaux’da konaklama imkanı sağlar. Bu turda Andorra, Zaragoza’yı ve Rioja Şarap Bağlarını görebilir, San Sebastian gezisine katılabilirsiniz. Bir taşla iki kuş.

Birkaç ülkeyi bir haftaya sığdırmak yerine bir bölgeyi ayrıntılı biçimde gezmek isteyenler için Kuzey İspanya turu ideal. Konaklayacağınız ve göreceğiniz şehirler arasında Bilbao, Santander, Gijon, Oviedo, Leon, Lugo, Santiago de la Compostela bulunuyor.

Şeker Bayramı Yurtdışı Turları

Şeker Bayramı’nda gideceğiniz turlar bunlarla sınırlı değil elbette: İtalya Yunanistan turu, Beyrut turu, Prag Viyana ve Budapeşte turu, Dubai turu, Kiev turu, Moskova turu, Ukrayna turu, Amsterdam turu, Paris turu, Barcelona turu, Madrid Turu, Roma turu, Venedik Floransa Roma turu, Roma Floransa turu, Benelux Paris turu, Baltık Şehirleri turu, Londra turu, St Petersburg turu, Paris Dİsneyland turu, Madrid Barcelona turu, Rusya Ukrayna turu, Bangkok Phuket turu, Bangkok Pattaya Singapur turu, İskandinavya Fiyortlar turu, Malezya turu, Klasik Uzakdoğu turu, Maldivler turu, Dubai Maldivler turu…

Tek yapmanız gereken katılacağınız tura erkenden karar verip birkaç tıkla satın almanız. Sonra, eğer vizeli bir tur satın aldıysanız, vize işlemleri için belgelerinizi hemen toplamaya başlayabilirsiniz. Bayram döneminde başkonsolosluklarda yoğunluk olabileceği için aksilik çıkmasını ve gecikme yaşanmasını istemezsiniz. Vizesiz turlar konusunda zaten böyle bir sıkıntı yaşama ihtimaliniz yok.

Erken kalkan yol alır. Siz de tatilinizi erkenden ayarlayın ve Şeker Bayramı’nda farklı diyarlarda dolaşmanın tadını çıkarın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir