Sevgilinize Çiçek Yerine Tatil Almanız İçin 5 Neden

Çiçeğin gönül almada, ilişkiyi taçlandırmada veya kutlamalardaki yerini hepimiz biliyoruz. Özellikle kızların çiçeğe verdiği önem bambaşkadır. Evet anlaşıldığı üzere bu yazımız beylere!

Havaların iyiden iyiye ısınmasıyla birlikte tatil planlarının da netleşmeye başladığı o meşhur döneme girmiş bulunuyoruz. Bu dönemlerde kıpır kıpır olan içimizi açmanın bir yolu olarak çiçeğin out olduğunu söyleyebiliriz. Hele ki yaklaşan bir yıl dönümü, doğum günü ya da halihazırda bir kalp kırıklığı varsa bu durumu çiçekçiden bir çiçek kaparak geçiştirmek kötü bir yol olacaktır. En iyisi ikiniz için Sevgililer Günü‘nde planladığınız bir tatil ile sevgilinizin karşısına çıkmak olacaktır. Neden mi? İşte cevabı;

1. Anılarınıza Bir Yenisini Ekleyebilirsiniz;

İlerleyen zamanlara konuşulacak eğlenceli anılar bırakmak istiyorsanız, tatil sizin için çok önemli bir fırsat olacaktır. Ona küçük sürprizler yapmayın karşısına tam teferruatlı bir organizasyonla çıkın. Partneriniz bu sürprizinize şaşıracak ilerleyen yıllarda yakınlarınızla paylaşacak anılarınıza bir yenisini ekleyecektir. Artık defter arasında gül biriktirme zamanlarını geçtiğimize göre tatil biriktirmeye başlayabiliriz.

2.Çiçekler Solar, Fotoğraflar Yaşar;

Tatilde çekileceğiniz fotoğraflarla başka mekanlarda, başka atmosferlerden başka modlar biriktirmiş olacaksınız. Bu fotoğraflar hem duvarınızı hem de sosyal medya profilinizi süsleyecek, kıskananları da bol bol çatlatacaktır. Çiçeğin de fotoğrafının çekilebiliyor olması onu sonsuzluğa taşımıyor ne yazık ki. Kendinize kalıcı anılardan oluşan bir albüm hazırlamak istiyorsanız tatile çıkın!

3.Full Time Aşk Tazeleme Fırsatı;

7-24 birlikte olabileceğiniz zamanlar iş, aile, trafik, koşturmaca arasında oldukça kısıtlı bir zamana mı hapsoluyor? Tatil fırsatıyla baş başa kalabilmenin keyfine varabilirsiniz. Çiçek bu boşluğu dolduramaz öyle değil mi? O halde hemen hazırlıklara başlayabilirsiniz.

4.Daha Eğlenceli Zaman Geçirme Fırsatı;

Gündelik hayattan uzaklaşıp farklı bir mekanda dolu dolu eğlence yaşayabilir, özellikle deniz kum güneş üçlüsüne kucak açan bir tatil planlarsanız bambaşka rahatlatıcı bir atmosfere girmiş olabilirsiniz. Çiçek de sevgilinizi mutlu eder elbet, ancak bir tatil kadar havalara uçuramaz.

5.Birbirinizi Daha Yakından Tanıma Fırsatı;

Şehir ve iş hayatı koşturmalarından birbirinize zaman ayırmakta zorluk çekiyor olmalısınız. Birlikte çıkacağınız bir tatil ile aradaki boşluğu kapatabilir birbirinizin bilmediğiniz yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Çiçek de önemli tabi ama kapatamayacağı boşlukları tatil ile tamamlayabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir