Size Özel İndirimli Oteller

En ucuz fiyat garantisi sunan Tatil.com size özel indirimli otel fırsatlarıyla en güzel otelleri en uygun fiyatlarla ayağınıza getiriyor ve muhteşem bir tatilin kapılarını aralıyor.

Nerelerde mi bu oteller? Tam da tatil yapmak istediğiniz yerlerde: Side’de, Alanya’da, Kemer’de, Marmaris’te, Bodrum’da, Fethiye’de, Kuşadası’nda, Belek’te, Çeşme’de ve Lara’da.

Size özel indirim derken abartmıyoruz, %40-45’lere varan indirimler sizi bekliyor Tatil.com’da. Hem de kaliteden hiç ödün vermeden.

Fikir sahibi olmanız için size özel otellerden ve nerede yer aldıklarından biraz bahsedelim.

Side Otelleri

Side, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer alır. Muhteşem kumsal plajlarının yanı sıra Apollo Tapınağı gibi tarihi eserlerle de tatilcileri kendine hayran bırakıyor. Side’deki size özel otellerimizin çoğu %45 indirimli. Kamelya World Selin, Kamelya World Holiday Village, Kamelya World Fulya, Hotel İz Flower Side Beach, Kamelya Beach House, Emir Garden Hotel bu otellerden.

Toros Dağları ve Akdeniz kıyıları arasındaki Alanya eski çağlardan beri birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir belde. Güzelliği ve konumu göz önünde bulundurulduğunda bu kadar gözde olması şaşırtıcı değil… Alanya’daki size özel otellerimizin hepsi %40-45 indirimli. Mukarnas Spa Resort, Stella Beach Hotel, Club Beach Doganay, Club Sea Time Otel, Akropol Hotel seçenekleriniz arasında.

Yine Antalya ilinde yer alan Kemer, 80’lerdeki turizm girişimleriyle hızla gelişti ve sadece Türkiye’nin değil dünyanın seçkin turizm merkezlerinden biri haline geldi. Sadece merkeziyle değil Tekirova, Çamyuva, Beldibi ve Kiriş beldeleriyle de her yıl turist akınına uğruyor. Aynı Alanya gibi hepsi %40-45 indirimli olan Kemer’deki size özel otellerimiz Meder Resort Hotel, Catamaran Resort Hotel, Zena Resort Hotel, Palmet Resort Hotel ve Grand Viking Hotel.

Marmaris, doğal bir liman olmasından dolayı ilk çağlardan bu yana hep yerleşime açık olmuş. Mavi Bayraklı plajlarıyla hala bir turizm merkezi olarak yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor. Marmaris’teki size özel otellerimiz Club Armar Otel, My Meric Hotel ve Club Viva Otel.

Eski adı Halikarnas olan Bodrum edebi eserlere bile ilham kaynağı olmuş Bodrum’da birçok ünlü isim yetişmiş. Turgutreis gibi beldeleri her tatil sezonunda popüler. Bodrum’daki size özel otellerimiz Vera Club Hotel TMT, Camelot Butik Otel, Royal Arena Resort & Spa.

Fethiye Otelleri

Fethiye, Ölüdeniz’le hiçbir zaman kenara atılmayacak bir tatil merkezi. Üstüne üstlük maceracı tatilciler yamaç paraşütü gibi cazip bir seçenek de sunuyor. Fethiye’deki size özel otellerimiz Turquoise Hotel ve Alize Hotel.

Ege Bölgesi’nin gözbebeklerindendir Kuşadası. Hem Efes Antik Kenti’ne de yakındır. Kuşadası’ndaki size özel otellerimiz Batihan Beach Resort, Vera Santa Maria.

Tatil.com özel indirimli otellerinin yanı sıra, erken rezervasyon indirimlerini de takip etmeyi unutmayın. Tatilde özel hissetmek hakkınız!

 

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir