Sömestir Tatilinde Yapılacak 5 Plan

Sömestir tatiline geri sayımın başladığı son günlerde ne yapsam nereye gitsem diye uzun uzun düşünme! Senin için 5 farklı sömestir planı hazırladık. Hazırsan başlayalım.

1)Winterfest’e  Katıl

Sömestir tatilinin eğlence, adrenalin ve bol sucuk ekmekli festivali Winterfest‘te yerini almaya hazır mısın? Eğlencenin coşkulu ateşiyle soğuğu hiç hissetmeyeceğin bir tatil planı bu sömestir yapılacak planların ilk sırasında yerini alıyor.  Arkadaşların ve sevdiklerinle çılgınca partilemeyi özlediysen bu festivali kaçırmamanı tavsiye ediyoruz.

2)Kapadokya’yı Balonla Seyret

“Sınavlardan, sunumlardan kendime hiç vakit ayıramıyorum” diye şikayet ediyorsan işte sıradaki tatil senin için geliyor. Açık hava müzesiyle, bambaşka mimari ve tarihle tanışmak için Kapadokya turuna katılıp, bu sömestiri yurt içinde yeni bir kültürü tanıyarak geçirebilirsin. Balon ile Kapadokya’nın eşsiz dokusunu seyredebilir, Instagram takipçilerini kıskandıracak manzara fotoğrafları çekebilirsin. 🙂

3)Disneyland’da Çılgınca Eğlen

Kahve ve lezzetiyle dünya çapında ünlü kruvasan eşliğinde Paris’te huzurlu bir sabaha uyanmak ister misin? Paris’in sanat kokan sokaklarında keyifli bir şehir turu ve ardından çılgınca eğlence de  seni bekliyor desek ne dersin? Disneyland Park ve Walt Disney Stüdyolarında birbirinden farklı birçok eğlence imkanı bulabilirsin. Perili Köşk’te gezinti yapıp, İndiana Jones’un ölüm tapınağını hızlı trenle geçerek, Karayip Korsanları’nı ziyaret edebilirsin. Hız tutkunuyum diyorsan Uzay Dağı’yla Ay’a kadar uzanabilirsin. Bu eğlence dünyasından hiç dönmek istemeyeceksin.

4)Kayak Yapmaya Başla

Uludağ’dan Paladöken’e, Sarıkamış’tan Kartalkaya’ya kadar birçok kayak cennetine sahip olan ülkemizde sömestir tatilini evde geçirmek olmaz. Enerjini birbirinden keyifli kayak tesislerinde alacağın derslerle harcayabilirsin. Keşke her ders bu kadar keyifli olsa diyeceksin. 🙂

5)Spa ile Yenilen

Uzun bir dönemin ardından detoksa ihtiyacın var öyle hissediyorsun değil mi? Doğanın yemyeşil kucağında, bol oksijene doyacağında bir tatil hayali dahi huzurlu hissettiriyor. Portakal suyunu yudumlayıp, spa ile yenilenmek senin de hakkın. Gel bu tatilini birbirinde güzel spa otellerinde geçir. Şehre döndüğünde seni kimse tanıyamasın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir