Tatil Arayışına Son: Aradığınız Oteller Burada!

Nisan, mayıs derken bir de baktık ki yaz gelmiş, kapıda… Bütün yıl çalışmanın getirisi olan yorgunluğumuzu da atmanın en güzel, en keyifli yanı tabii ki tatil. Peki tatil için planlar yapıldı mı? Eğer hala bir planınız yoksa bu önerilerimize göz atmadan geçmeyin. Konforlu ve güzel bir tatil geçirmenizin en önemli ayağı olan otel seçiminde kararsız kalmayın diye size bazı öneriler sunmak istiyoruz.

Klasikten Vazgeçemeyenler İçin – Deniz Tatili

Klasikten vazgeçemeyenlerden misiniz? Yaz deyince aklınıza ilk gelen şeyler deniz, kum, güneş üçlüsü mü oluyor? O halde sizi böyle alalım.

İncekum Beach Resort

Alanya’nın İncekum kasabasında yer alan İncekum Beach Resort denize sıfır konumuyla sizi özel plaj keyfine davet ediyor. Kendine özel plajında ücretsiz şezlong ve şemsiye imkanı da sunan otel, sizi her şey dahil tatilin ayrıcalıklarından da faydalanmanızı sağlıyor. Tatilde de formunu korumaya devam etmek isteyenler için çeşitli spor aktiviteleri sunan otel sağlıklı yaşamı destekliyor.

Limak Arcadia Golf Resort Otel

Antalya’ya bağlı Belek’te hizmet veren otelin denize sıfır konumda bulunması sunduğu ayrıcalıklardan sadece bir tanesi. 5 tane havuzu bulunan tesisin havuzlarından bir tanesi Pamukkale Travertenleri şeklinde dekore edilmiştir. Bu havuzlardan birinde vakit geçirerek sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasından kurtulabilirsiniz. Her şey dahil tatil avantajı sunan otel ayrıca çocuk dostudur ve çocuklar için pek çok aktivite ve eğlence alanı da sunmaktadır.

Justiniano Club Alanya

Alanya’da yer alan Justiniano Club Alanya denize sıfır konumda bulunmaktadır. Otelde ücretsiz şezlong ve şemsiye ayrıcalığıyla kendinize özel plaj deneyimini yaşayacaksınız. Her şey dahil konsepte sahip otelde; plaj voleybolu, masa tenisi, su topu, dart, badminton, parasailing gibi aktivitelere katılabilir ve fitness merkezi, çeşitli su sporları ile de formunuzu korumaya devam edebilirsiniz.

Grand Yazıcı Club Marmaris

Marmaris İçmeler mevkiinde hizmet veren otel denize sıfır konumda yer alıyor. Otele ait iskelede güneşlenebilir ve denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Otelin yemyeşil çevresinde yürüyüşlere çıkabilir ve mis gibi çam kokularına doyarak ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Justiniano Deluxe Resort

Alanya’da yer alan Justiano Deluxe Resort, ultra herşey dahil konforunu sonuna kadar yaşayacağınız ve senenin yorgunluğunu üzerinizden atacağınız bir tatil imkanı sunuyor. Denize sıfır konumda yer alması ve kendine özel kum plajının bulunması ise tatil konforunuzu ikiye katlıyor. Justiano Deluxe Resort’ta çeşitli spor aktivitelerine katılabilir, hamam, sauna ve masaj olanaklarından yararlanabilir ve animasyon gösterilerinde, akşam showlarında doyasıya eğlenebilirsiniz.

Turquoise Otel

Fethiye Ölüdeniz mevkisinde bulunan otel, Ölüdeniz’e çok yakın bir mesafede yer almaktadır. Her şey dahil konseptte hizmet veren otelde, fitness salonu ve Türk hamamı da bulunmaktadır. Otel çevresinde yapılan yamaç paraşütü etkinliklerine katılabilir ve tekne turlarıyla saklı koyları keşfe çıkabilirsiniz.

Limak Limra Hotel

Antalya Kemer’de, Toros Dağı’nın eteklerinde konumlanmış olan Limak Limra Hotel denize sıfır konumuyla kapılarını ayrıcalıklı bir tatile açıyor. Ultra her şey dahil konseptine sahip otel, lüks tatilden vazgeçemeyenlerin ortak tercihlerinden. Otelin portakal ağaçlarıyla süslü, yemyeşil bahçelerinde kendinizi doğanın kucağına bırakabilirsiniz. Çocuk dostu olan otelde, minik misafirler için çeşitli oyun ve etkinlik alanları bulunuyor. Limak Limra, tatili hem sizin hem de çocuklarınız için en eğlenceli hale getirmek için her türlü olanağı barındırıyor.

Alternatif Tatil Arayışında Olanları Böyle Alalım

Deniz turizminden sıkılıp, farklı tatil arayışına girenleri de unutmadık. Bu oteller tam da size göre.

NG Sapanca Wellness & Convention

Sapanca’da yer alan NG Sapanca Wellness & Convention sizi bol oksijenli ve huzur dolu bir tatile davet ediyor. Deniz tatilinden sıkılıp, alternatif tatil arayışında olanların bayılacağı bir adres olan otel yemyeşil bahçesi ve sağlıklı yaşam konseptiyle misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunuyor. Otel çevresinde gezinerek huzura doymanın yanında 8 adet yüzme havuzundan kendinize en uygununu seçerek buralarda da vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca otelde bulunan SPA merkezinde; Türk hamamı, Fin hamamı, rasul kabini, bio sauna, kromoterapi ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz.

Richmond Pamukkale Thermal

Pamukkale’de yer alan Richmond Pamukkale Thermal otel yine alternatif tatil arayanların gözde tercihlerinden. Otelde, tavanı cam ve ışığı içeri alan bir termal havuz bulunmakta ve yaz kış hizmet vermektedir. Sağlık turizmi arayanların tercihi olan otelde şok havuzu, jakuzi, bakım ve masaj hizmetleri ile kendinize harika bir tatil hediye edebilirsiniz.

Hattuşa Vacation Club Kazdağları

Son yılların gözde tatil merkezlerinden Kazdağları çevresinde konumlanan otelde huzur dolu bir tatil sizi bekliyor. Dünyada oksijen seviyesinin en yüksek olduğu yerler arasında yer alan Kazdağları’nda nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Alternatif tatil ve deniz tatilini bir arada sunan otelden sadece 400 metre ileride yer alan plajda denize girebilir ve otel çevresinde doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz.

Oruçoğlu Thermal Resort

Afyonkarahisar’da hizmet veren otel, sağlık turizminin olanaklarından sonuna kadar yararlanacağınız bir yer. Termal suyun şifasının odanıza kadar gelmesinin yanında bir de, SGK ile anlaşmalı olan otelde fizik tedavi merkezi de yer alıyor. Açık, kapalı yüzme havuzları, çeşitli spor aktivitelerinin bulunduğu otelde eğlenirken dinlenme olanağından yararlanacaksınız.

Grand Özgül Termal Tatil Köyü

Afyonkarahisar’da hizmet veren otel, alternatif tatil arayışında olanların ve sağlık turizmi isteyenlerin tam da aradığı adreslerden bir diğeri. Otelde ortak bir termal havuzun yanında bir de katlarda geniş küvetler bulunmaktadır. Tatilde lüksten vazgeçmeyenler için villa seçenekleri de bulunmaktadır. Bunun yanında otel, çocuk dostu olduğundan çocuk havuzu ve kaydırakları da mevcuttur. Ayrıca Türk hamamı, rustical sauna, bio sauna, buhar odası, tuz odası, kar çeşmesi, tepideryum, macera duşları ve doktor balıklar ile farklı bir tatil deneyimine hazır olmanızı öneririz 🙂

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir