Tatil.com Boğaziçi Kampüsünde!

Tatil.com ekibi bu yaz da etkinlikten etkinliğe koşmaya devam ediyor. Pazar günü her yıl Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) tarafından düzenlenen ve bu yıl “Homecoming 2012” adıyla 10 Haziran’da Güney Kampüs Üstün Ergüder Meydanı’nda yapılan Mezunlar Günü’ndeydik.

Tatil.com bu renkli güne özel hazırladığı cıvıl cıvıl standı, süpriz hediye ve çekilişleriyle katılımcıların ilgi odağıydı. Standımızı ziyaret edenler arasından bir çifte Meder Otel’de tatil hediyemiz vardı. Tatili kazanan şanslı çiftimiz 18 Haziran’da Tatil.com Facebook sayfasından duyurulacak. Facebook sayfamıza buradan tıklayarak ulaşabilirsiniz, söylemeden geçmeyelim. Üstelik BUMED’in düzenlediği çekilişte de bir çifte Antalya’da 5* lı denize sıfır bir otelde tatil armağan ettik. Masmavi deniz, güneş, cıvıl cıvıl Antalya sahilleri, dinlence , eğlence, yemek, uyku..Daha ne diyelim? Çiftimize keyifli tatiller diliyoruz.

Bütün gün standın başından ayrılmayan genç ve dinamik arkadaşlarımızdan oluşan  Tatil.com ekibi akşam da birbirinden keyifli konserlerin tadını çıkarmadan ve diğer ekip arkadaşlarına nispet yapmadan dönmedi tabi. Kısa günün karı..

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir