Tatil.com Bu Yaz Eğlence Dolu!

Bu yaz müziğin sizi alıp götürmesine hazır mısınız? Biz hazırız!

Hayatınızda sadece bir gece eğlencenin sınırlarını zorlamayı düşündünüz mü? Dünyanın dört bir yanından gelen ve bembeyaz giyinen on binlerce insanla, dilerseniz müziğin ritmine kapılabilir ya da biranın su gibi aktığı ve birbirinden ünlü grupların sahne aldığı bira festivalinde kendinize yer bulabilirsiniz! Tatil.com‘un bu yaz sizler için hazırladığı özel turlarla hem tatil yapacak hem de eğlencenin dibine vuracaksınız!

White Sensation Party – Moskova

Belki de ölmeden önce yapılacaklar listesine eklenmesi gereken etkinliklerden biri olan White Sensation Party, bu yıl Moskova’da 12 Haziran’da Oliympic Stadium’da akşam 9’dan sabah 6’ya kadar dünyanın altını üstüne getirmeyi planlıyor. 2000 yılında ilk defa Amsterdam’da gerçekleşen bu etkinlik, artık dünyaca ünlü bir fenomen! Aşkın, güzelliğin, moda, cazibe ve müziğin ön planda olduğu White Sensation Party, bu yaz Wicked Wonderland konsepti ile ön plana çıkıyor…

15 yıldır 25 ülkede 100’den fazla gerçeklemiş bu dev parti, dünyaca ünlü DJ’lerin performanslarının yanı sıra, sahne showları, dans gösterileri, tiyatral ve kareografik gösterilerle dev bir gece kulübü haline geliyor. Genellikle House müziğin ön plana çıktığı parti ayrıca 4 yıl üst üste ”Dünyanın En İyi Etkinliği Ödülü”nü aldı.

White Sensation Party’de tek şart beyaz giymek! Sensation’un CEO’su Duncan Stutterheim’in trafik kazasında kaybettiği kardeşi anısına, partiye gelenlerin beyaz giymesini istedi… Daha sonra bir alışkanlık olan gelen beyaz giymek, partinin şartı haline geldi! Sensation’ın gerçekleştiği ülkelerde ünlü moda markalarının sadece bu parti için ürettiği özel koleksiyonlar da görülmeye değer!

Şimdiye kadar Tiesto, Sven Vath, Swdish House Music, Erick Morillo, Armin van Buuren, David Guetta, Axwell, Carl Cox, Fedde le Grand, Sebastian Ingrosso ve Steve Angelo gibi DJ’lerin 8-9 saat aralıksız müziğiyle, lazer, ışık ve havai fişek gösteriyle desteklenen bu müthiş partiye katılmanız için tek yapmanız gereken, Tatil.com White Sensation Party – Moskova turuna katılmak!

Belgrad Bira Festivali

Eğer siz de bir biraseverseniz, dünyaca bir bira festivaline gitmeyi hak etmişsiniz demektir! Yerli ve yabancı onlarca farklı bira markasının arz-ı endam ettiği Belgrad Bira Festivali, her yıl ağustos ayında biraseverler ile buluşuyor! Özellikle genç yaş grubunun birleştiği bu festivalde, hem dünyanın en iyi biralarını tadabilir hem de bu güzel şehri gezebilirsiniz!

Bir taşla iki kuş vuracağınız Belgrad Bira Festivali, 2003’ten beri 6 milyon 200 bin insana da ev sahipliği yapmış bir etkinlik! Üstelik girişin bedava olduğu festivalde, sadece bira içmekle kalmıyor akşamları yerel müzikten, heavy metale kadar pek çok müzik türünde konser izleyebiliyorsunuz!

4-5 gün boyunca 500.000’den fazla insanı ağırlayan Belgrad Bira Festivali, ”The Inpendesnt” gazetesi tarafından, dünya çapında mutlaka görülmesi gereken 20 etkinlikten biri olarak sayılıyor. Yemeyi, içmeyi en önemlisi eğlenmeyi sevenler için Tatil.com’un düzenlediği Belgrad Bira Festivali’ni tercih ederek, siz de bu festivale katılabilirsiniz!

Tomorrowland – Brüksel

Hayatınızda yaşayacağınız belki de en güzel festival olan Tomorrowland, ölmeden yapılması gerekenler arasında bizce ilk 10’da… Dünyanın her yerinden yüz binlerce gencin bir araya geldiği muhteşem bir gösteri bu… Gece – gündüz, eğlencenin hiç kesilmediği, dünyadaki elektronik dans müziğinin dahi çocuklarını bir araya getiren bir organizasyon! Rengarenk bayrakların dalgalandığı, lazer, su ve havai fişek gösterilerinin tamamen bambaşka bir dünya yarattığı, 20 farklı konseptteki sahne ile müzik ritmini en derininizde hissettiğiniz, adeta harikalar diyarını andıran Tomorrowland bu yıl 24 – 26 Temmuz tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel‘de gerçekleşecek. 21 yaş ve üzeri olan bu efsanevi partiyi kaçırmamanızı öneririz…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir