Eksiksiz Bir Tatil İçin Tatil Köyleri

Yaz aylarının gelip çatmasıyla ve ramazan bayramı döneminin yaklaşmasıyla herkesi bir tatil telaşı almış durumda. Harika bir tatil için hiç şüphesiz ki tatil köyleri en çok rağbet gören yerin başında gelir. Tatilciler iyi bir tatilden aradığı herşeyi bulabileceği bu tesisler hakkında Tatil.com olarak sizlere yardımcı olacak bir yazı hazırlamak istedik.

Tatil köyleri geniş alanlar üzerine kurulmuş ve tüm aktiviteleri kendi sınırları içinde gerçekleştirebileceğiniz özelliklere sahip otellerdir. Tatil köyleri içinde oteller ve villalar, aquapark, Türk hamamı, tenis kortu, futbol ve basketbol sahası, kapalı ve açık yüzme havuzu, bar, disco, plaj ve yabancı restoranların bulunduğu dev tesisler olabilirler. Her türlü aktivite imkanını bulabilme olanakları sayesinde tatilcilerin otel dışına çıkmasına gerek bile kalmamaktadır. Hatta sahip oldukları alışveriş düzenleri ile alışveriş merkezlerini aratmıyacak donanımda olabilirler. Tatil köylerinin içinde yer alan barlar, discolar sizi memnun edecek yapıdadır. Çocuklu aileler içinde rahat bir tatil olanağı sağlayan bu tesisler, içlerinde kreş ve çocuklara özel aktiviteler barındırarak ailelere daha keyifli bir tatil geçirme imkanı sunar. Ülkemiz tatil köyü açısından oldukça zengindir. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgesinde bu tatil köylerinin en güzel örneklerini bulabilirsiniz.

Alanya tatil köyleri bakımından başarılı tesislere sahip bölgemizdir. İncekum Beach Resort bu alanda güzel bir örnektir. Büyük bir bahçesi ve kendine ait koyları, kumsalları olan bu tatil köyü sizi dış dünyadan koparacaktır. Havuzu, plaj barı, hamam, sauna, spa merkezi, disko, mini golf, çocuk oyun bahçesi, plaj voleybolu, su sporları gibi daha birçok özelliği ile eksiksiz bir tatil köyüdür.

Bodrum tatil köyleri bu alanda başarılı tesislere sahip bir diğer bölgedir. Bodrum sahip olduğu plajları, doğal güzellikleri ve renkli sokakları ve sahip olduğu tesisler ile en popüler tatil bölgelerimizden biridir. Corendon Iassos Modern Hotel özel havuzlu villaları ile dikkat çeken bir tatil köyüdür. Zeytin ağaçları arasında, Ege’nin cezbedici maviliği ve harika doğası ile iç içe geçmiş bir konaklama imkanı bulabilirsiniz. Villa ve apartlardan oluşan tesis ziyaretçileri için her şeyi düşünmüş durumda. Belek bölgeside üst düzey hizmet anlayışı ve donanımı bulunan tatil köylerine sahip turizm bölgelerimizden biridir.

Belek tatil köyleri farklı seçeneklerle çeşitlilik göstermektedir. Robinson Club Nobilis bu alanda dikkat çekici bir tesisdir. Doğanın içinde muhteşem bir tatil imkanı bulabileceğiniz devasa bir tesistir. Mavinin ve yeşilin buluştuğu bu noktaya hayran kalacaksınız.

Fethiye, Marmaris, Kemer, Side gibi ilçe ve beldelerde de hem yeşil doğanın, hem mavi denizlerimizin keyfini çıkartıcak şekilde yapılanmış tatil köyleri sizleri beklemeketedir.

Çeşitli büyüklükteki ve hizmet seçenekleri ile ücretleri farklılık göstermekle birlikte ekonomik tatil köyleri bulmakta hiç de zor değil. Her bütçeye uygun tesis seçeneklerine Tatil.com adresimizde göz atabilir size en uygun olan tatil köyünü seçip harika bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir