Tatilde Fiyat/Performans Dönemi

Tüketimde bilinçlenmenin git gide arttığı günümüzde tüm alışveriş alışkanlıklarımız da değişmeye başladı. Artık ürünlere verdiğimiz ücret o üründen beklentilerimizi doğrudan etkiliyor. Bu beklentiler ve beklentilerin karşılanma oranını konu edinen yeni bir terim de böylelikle hayatımıza girmiş bulunuyor. Bu günlerde özellikle teknolojik aletlerin değerlendirilmesinde sürekli karşılaştığımız Fiyat/Performans terimi tüm alışveriş alışkanlıklarımızı etkileyecek gibi gözüküyor.

Fiyat/Performans Nedir?

Bir ürüne ödediğimiz ücret karşılığında üründen beklentilerimizin karşılanma oranı olarak da açıklayabileceğimiz Fiyat/Performans oranı ne kadar düşükse ürünün o kadar iyi olduğu anlamına gelmektedir. Evet bilinenin aksine Fiyat/Performans oranının düşük olması beklenmektedir. Yani ödenen ücret az olmasına rağmen sağlanan memnuniyetin yüksek olması ürünün Fiyat/Performans açısından verimli olduğu anlamını taşımaktadır. Daha açık anlatmak gerekirse artık alışverişte verdiğimiz paranın hakkını fazlasıyla görebileceğimiz ürünleri aramaya ve ürün seçiminde bu özelliğe öncelik vermeye başladık. Bu da bu ürünlerden daha çok memnun kalmamıza ve Fiyat/Performans oranını tüm alışverişlerimizde gözetmemizle birlikte yeni bir alışveriş alışkanlığı edinmemize yol açmakta.

Peki tüm alışveriş alışkanlıklarımızı baştan aşağı değiştirecek olan Fiyat/Performans oranını tatil alışkanlıklarımızda neden gözetmeyelim? Tüm alışverişlerimizde olduğu gibi tatil alışverişimizde de önceliğimiz verdiğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla almak değil mi? İşte tam bu noktada sizleri tam bir Fiyat/Performans ürünü olan Rosso Verde Hotel ile tanıştırmak istiyoruz. 6 bin metrekare alanda 100 oda kapasitesi ile hizmet veren Rosso Verde Hotel düşük Fiyat/Performans oranı ve yüksek memnuniyet oranı ile misafirlerine eşsiz bir tatil imkanı sunmaktadır. Özellikle aile ile çıkılacak bir tatil için otel arayışında olanlar için biçilmiş kaftan olan Rosso Verde Hotel’in özelliklerini hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz:

Otelin Konumu:

  • Rosso Verde Hotel, Bodrum Gümbet’te yer almaktadır.
  • Denize 50 metre mesafede bulunmaktadır.
  • Bodrum merkezine 3 km, Milas-Bodrum Havaalanı’na 33 km mesafededir.
  • Bodrum Kalesi, Halikarnas Mozolesi, Bodrum Antik Tiyatrosu ve Bodrum Barlar Sokağı Bodrum’da gezilebilecek önemli yerlerdendir.

Hizmetler:

  • 150 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu ve 5 metrekare büyüklüğünde çocuk havuzu bulunmaktadır.
  • Havuzda şezlong, şemsiye ve havlu ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
  • 4-12 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren çocuk kulübü sayesinde çocuklarınız da eğlenceli vakit geçirebilir.
  • SPA merkezinde Türk hamamı, sauna ve masaj imkanları ile rahatlama fırsatı bulabilirsiniz.
  • Soft animasyon, su sporları ve aktivite imkanları ile tatilde eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz.
  • Her şey dahil konseptte hizmet veren otelde ana restoran, a’la carte restoran, snack restoran ve 3 adet barda damak tadınıza uygun pek çok lezzeti tadabilirsiniz.
  • Tüm yerli içecekler (bira, şarap, votka, cin, bazı likörler), soft ve sıcak içecekler 10:00 ile 23:00 saatleri arasında ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Ücretsiz Hizmetler:
Otelde Türk hamamı, sauna, lobide WI-FI, soft animasyon, masa tenisi, aerobik ve su jimnastiği ücretsizdir.

Ücretli Hizmetler:
Otelde SPA merkezi, masaj, kuaför, alışveriş merkezi, doktor, çamaşırhane, kuru temizleme, oyun odası (bilardo, playstation, internet), banana, jet ski, kano, deniz bisikleti, dalış ve su kayağı ekstra ücretlidir.

Odalar:
Otelde standart oda(20 m²), aile odası(25 m²) ve suit oda(35 m²) olmak üzere 3 farklı konaklama birimi bulunmaktadır. Tüm odalarda saç kurutma makinesi, telefon, mini bar, TV, emanet kasası, klima ve seramik zemin bulunmaktadır. Odaların temizliği her gün yapılacak olup çarşaf ve havlu değişimleri haftada 3 sefer sağlanmaktadır.

Hizmet Saatleri:
07:30 – 10:00 – Kahvaltı (Açık Büfe)
10:00 – 11:30 – Geç Kahvaltı (Açık Büfe)
10:00 – 23:00 – Lobby Bar (Çay, Kahve)
10:00 – 23:00 – Pool Bar (Sıcak, Soğuk İçecekler ve Yerli Alkollü İçecekler)
12:30 – 14:00 – Öğle Yemeği (Açık Büfe)
12:30 – 16:00 – Snack Restoran (Self Servis)
12:30 – 16:00 – Snack Bar (Sıcak, Soğuk İçecekler ve Yerli Alkollü İçecekler)
16:00 – 17:00 – Dodurma (Self Servis)
17:00 – 18:00 – Kek Saati (Self Servis)
19:30 – 21:30 – Akşam Yemeği (Açık Büfe)

Fiyat/Performans oranı düşük, memnuniyeti yüksek olan Rosso Verde Hotel’de eşsiz bir tatil için planınızı yapmaya şimdiden başlayabilir ya da diğer Fiyat/Performans ürünleri için Erken Rezervasyon 2017 sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Keyifli tatiller dileriz…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir