Tatilde Yapabileceğin Kombin Önerileri

Tatilde ne giyilir?

Tatil sezonunun, yaz aylarının yaklaşması ile beraber yavaş yavaş geldiğini duyar gibiyiz. Yaz tatilinin yaklaşması ile beraber akıllara ilk olarak gelen, özellikle bayanlar için yeni başlanan diyetler, hızlandırılmış spor programları, tatil alışverişleri ve şüphesiz erken rezervasyon fırsatları. Erken rezervasyon fırsatları için Tatil.com ile en doğru adrestesiniz. Ayrıca, detoks otelleri sayfamızı ziyaret ederek, zengin spor olanakları ve sağlıklı beslenme menüleri ile ön plana çıkan otelleri bulabilir, tatilde forma girebilirsiniz. Gel gelelim, uzun planlar ve hesaplamaların ardından herkesi ‘’Tatilde ne giyeceğim?’’ telaşı sarıyor ve hemen tatil alışverişlerine başlanıyor. Tatilini son dakikaya bırakanlar ise özellikle bu konuda çok zorlanıyor. İşte bu noktada, Tatil.com’un 2024 yaz trendleri göz önüne alınarak sizler için derlediği tatilde kombin öneri ile stresinizi biraz azaltmak istiyoruz.

Kombin oluşturmadan önce dikkat edilmesi gerekenler:

1) ‘’Tatilde tarzını konuştur’’ diye bir zorunluluk yok. Kendine küçük sürprizler yapman yeterli.

2) Tatilde, normal zamanlarda severek giydiğin kıyafetlerini götürmen, kendini daha güvende ve rahat hissetmeni sağlayacaktır.

3) Abartılardan kaç! Götürülen pek çok ekstra aksesuar veya kıyafet, ağırlıktan başka bir şey değil.

4) İnatçı olma, giymeyeceğini bildiğin kıyafetlerini ısrarla yanında götürme. Normal zamanda giymiyorsan, tatilde giyme ihtimalin ondan da düşüktür.

5) Tatilin olmazsa olmazı bol bol fotoğraf çekilmek ise, masmavi sular ve yeşillikler arasında fotoğraflarda yok olmamak için, gündüz giymek üzere canlı renkleri olan kıyafetlerine öncelik verebilirsin.

6) Kendine gerçekten yakıştırdığın kıyafetlerini götür, çünkü orada ikinci bir şansın olmayacak.

7) Mümkün ise bavula koymadan önce seçtiğin kıyafetleri dene! Geçen yaz giydiğin kıyafetler beden olarak dar veya bol gelebilir.

8) Tatil için yanına yeni ayakkabı alacaksan, riski azaltmak için ikinci olarak, en rahat ettiğin ayakkabını götür.

9) İlla her gün için ayrı kıyafet taşımak zorunda değilsin. Biraz pratik ol, bir kombinde kullandığın kıyafet parçasını, diğer bir kombinin ile eşleştirebilirsin.

10) Tatilde yapacağın kombinleri önceden hazırla ve emin ol. Böylece kombinlerini bavuldan hazır bir şekilde çıkartıp giymekten başka bir derdin olmayacak. Tatil.com ile önceden ayarladığın tatilinin tadını doya doya çıkar!

Tatilde Ne Giyilir?

2024 yaz trendlerinden ilham alın:

1) Kırmızı bu senenin en modası! ‘’Tatile ben de geliyorum diye’’ bağırıyor.

2) Özellikle plajlarda ve yaz gecelerinde büstiyerler bol bol karşımıza çıkacak!

3) Bu sene gösterişli gözlükler ve abartılı aksesuarlar çok popüler!

4) Bir tarafı uzun, bir tarafı kısa kollu bluzlar çok mu çok moda!

5) ‘Pembe pembe gönlüm sende’ diyenler bu sene çok şanslı olacak, elinizi korkak alıştırmayın, pembe elbise ve eteklerinizi konuşturun!

6) Yeşil, mavi, turuncu gibi pek çok rengi bir arada göreceğiniz bikinilerle rengarenk bir yaz sizleri bekliyor.

7) Çiçek desenli mayolar ve örgülü tığ bikiniler bu sene çok konuşulacak. Özellikle güneşte solmaz bikinileri tercih etmeye özen gösterin.

8) Çizgili baskılar 2024 desen tarzlarının en başında yerini alıyor.

9) Sloganlı ve bol tişörtler hem trend hem çok rahat!

10) Ayrıca, mavi çizgili desenler, pijama desenleri, çiçek desenli elbiseler, puantiyeli desenler, şemsiye desenleri, dondurma veya balık gibi şekil desenli etekler, vahşi hayvan deri baskıları…

Tatilde trend, şık ve rahat kombin önerileri

Öncelikle tatil için yola çıkarken, şık olmak için acı çekmeyi bir kenara bırakıp, rahat ve modunuza uyan sloganlı bir tişört giyebilirsiniz. Altına iddialı tasarımları ile bu sene ön plana çıkacak büyük desenli tayt giyebilirsiniz. Taytlar beli sıkmayan yüksek bel seçenekleri ve şık tasarımları ile ön plana çıkıyor. Bu sene siyah beyaz taytlar oldukça moda. Tatilde %50 indirim fırsatları ile size bekleyen, Çeşme Erken Rezervasyon Otelleri’ne vardıktan sonra, denize sıfır geniş odanıza yerleşip, üzerinizdeki kıyafetlerden kurtulun. Alaçatı Princess otel gibi zengin açık büfeleri ve geç kahvaltı fırsatları olan otelleri tercih edebilirsiniz. Kahvaltıda rahat giyinir ve hafif kumaşları olan straplez tulum en kolay seçenek! 2024’nin modası hasır fötr şapkanızı aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Eskilerden beri vazgeçilmez, Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa gibi mavi bayrak ödüllü özel kum plaja sahip bir otele gidiyorsanız, plaj stili için önerimiz örgülü tığ kırmızı bikini veya siyah beyaz çizgili bikini. Üzerine, içerisinde pembe ve mavi renklerini barındıran floral elbiseler gün içerisinde giyilebilecek kadar uyumlu ve uçuş uçuş elbiseler arasında bir numara! Klasik plaj elbiselerinden vazgeçemeyenler ise v yakalı, etek ucu püsküllü beyaz elbiseleri bu sene de rahatlıkla kullanabilir. Ayakkabı önerimiz hasır parmak arası düz terliklerden yana. Şehir içinde taş evleri ve şirin kafeleri merak edenler, Alaçatı sizin için uygun bir seçim olabilir. Akşamüzeri gezerken, bu senenin modası omuzları açık fırfırlı elbisenizin altına, gladyatör sandaletlerinizi giyerek gösterişli olun. Saç bandaları gibi aksesuarları kullanarak modaya uyum sağlamayı unutmayın! Akşam yemeğinde, gecenin gözdesi olmak için ise puantiyeli siyah beyaz elbise tercih edebilir, altına parıltılı sandalet tercih edebilirsiniz.

Haydi kombinleriniz hazır ise, Tatil.com’un Erken Rezervasyon Otelleri sayfasını ziyaret ederek, indirim fırsatlarını kaçırmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir