Tatilden Beklentilerinizin Tümüne Tek Cevap: Marmaris

Tatil denilince aklımıza gelen ilk üç sihirli sözcük deniz, kum ve güneş oluyor. Peki devamını getirmek istersek… Tatilde mükemmele ulaşmak için yeşil, doğa, tarih, kültür ve eğlence gibi birçok sihirli sözcüğü de hesaba katmak gerekiyor. Tüm bu olanakların bir arada bulunduğu bir tatil destinasyonu arıyorsanız tercihinizi rahatlıkla Marmaris’ten yana kullanabilirsiniz. Meşhur deniz, kum ve güneş üçlüsüne doğa, tarih, kültür ve eğlence gibi birçok aktivite imkanının da eşlik ettiği Marmaris’te eşsiz bir tatile çıkmak isterseniz tüm aktivite imkanlarını sizler için listeliyor olacağız…

5000 Yıllık Tarih
Milattan önce 3 bin yılına kadar uzanan köklü bir tarihe sahip olan Marmaris’te bilinen ilk yerleşim Karia kenti Physkos’a aittir. Antik kent Phskos’un kalıntıları Beldibi’nin kuzeydoğu yamaçlarında Asartepe’de görülebilir. Tarih boyunca Persler, Romalılar, Bizanslılar ve Osmanlılara da ev sahipliği yapan Marmaris, bu medeniyetlerden pek çok esere halen ev sahipliği yapmaktadır.

Gezilecek Yerler
Marmaris’te Gezilecek Yerler listesini tarihi özellikli yapılar, doğal güzellikler, plajlar ve koylar da dahil olmak üzere birçok meşhur konum oluşturmaktadır.
İyonyalılar tarafından yapıldığı tahmin edilen Marmaris Kalesi, Büyük İskender ve Kanuni Sultan Süleyman dönemlerinde onarım gördükten sonra günümüze kadar ulaşmıştır.
Kitabesine göre Kanuni Sultan Süleyman tarafından inşa ettirilen Taşhan ve Kemerli Köprü, İskelebaşı semtinde bulunmaktadır.
Marmaris’e yaklaşık 25 km mesafede bulunan Amos Antik Kenti’nde bulunan amfi tiyatro, tapınak, heykel ve sur kalıntıları görülebilir.
Marmaris’te yer alan antik kentlerden Loryma Antik Kenti, Cedrae Antik Kenti, Hydras Antik Kenti, Erine Antik Kenti, Castabus Antik Kenti, Bybassios Antik Kenti, Euthenna (Altınsivrisi) Antik Kenti ve Saranda gezi planına dahil edilebilir.

Doğanın Etkileyici Yüzü
Pek çok açıdan etkileyici bir kompozisyona sahip olan Marmaris’te doğa da tüm bu özelliklerden geride kalmamış ve etkileyici yüzünü Marmaris’ten esirgememiştir.
Tekneyle ya da Yalancı Boğaz’dan yürüyerek ulaşılabilen Cennet Adası deniz ve doğayla iç içe olmak isteyenler için biçilmiş kaftan.
Dalışa meraklı tatilseverlerin kesinlikle gezi planına eklemesi gereken Baca Mağarası’nda 50 metreye kadar dalış yapma imkanı bulabilir ve su altı fotoğrafları çekebilirsiniz.
Marmaris’in ev sahipliği yaptığı diğer doğal güzelliklerden Fosforlu Mağara, İçmeler, Turunç, Kumlubük, Çiftlik Koyu, Günnücek, Yalancı Boğaz, Turgut Köyü, Bozburun Köyü, Abdi Reis Koyu ve Ayın Koyu gezi planına eklenebilir.

Konaklamada Konforun Adresi
Her alanda en iyiyi bulabileceğiniz Marmaris’te konaklama imkanları da en iyiye layık olabilmek için oldukça gelişmiştir. Konforlu hizmet sunmayı amaçlayan Marmaris Otelleri her bütçeye hitap edebilen zengin alternatifleri ile misafirlerlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. Tatil.com olarak Marmaris otel fiyatları konusunda oldukça geniş bir yelpaze sunmaktayız. Birbirinden güzel Marmaris Otelleri’nden birini tercih etmekte kararsız kalırsanız size Blue Bay Platinum Marmaris oteli önerebiliriz. Marmaris’te denize 70 metre mesafede konumlanan otel; 437 oda ve 892 yatak kapasitesi ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır.

Otelin Konumu
Blue Bay Platinum Hotel, Marmaris’te yer almaktadır.
Marmaris merkezine 2 km, Dalaman Havaalanı’na 90 km mesafededir.
Otelin plajda kendine özel bölümü bulunmaktadır.

Hizmetler
4 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.
Animasyon imkanları, masa tenisi, bilardo, dart ve havuz müsabakaları bulunmaktadır.
4-12 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren mini kulüpte minik misafirler de eğlenceli bir tatil geçirebilir. Bu sayede siz de kendinize daha çok vakit ayırabilirsiniz.
Her Şey Dahil konseptte hizmet veren otelin, ana restoran, 2 adet A’la carte restoran ve 4 adet barında birçok lezzet alternatifi misafirlerin beğenisine sunulmaktadır.

Hizmet Saatleri:
07.00 – 10.00 – Kahvaltı (Açık Büfe)
10.00 – 11.00 – Geç Kahvaltı (Limitli Açık Büfe)
11.30 – 18.00 – Snack (Snack Bar)
11.30 – 18.00 – Pastane (Vanilla Cafe)
12.30 – 14.00 – Öğle Yemeği (Açık Büfe)
19.00 – 21.30 – Akşam Yemeği (Açık Büfe)
23.00 – 23.30 – Gece Çorbası (Ana Restoran)

Denize yürüme mesafesinde bulunan Blue Bay Platinum Marmaris’te hayallerinizin ötesinde bir tatil deneyimi için geç kalmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir