Tatilin Olmazsa Olmaz Fotoğrafları

Yaz geldi, geçiyor bile… Daha tatil yapmaya fırsat bulamayanlar olarak çalışırken, bir yere giderken, otururken her an her yerde online olduğumuz sosyal medyada başkalarının paylaştığı tatil fotoğraflarını inceliyor, hatta kıskanıyoruz. Biletleri alıp, bavulu toplayıp yola koyulduktan sonra biz de tatil fotoğrafçıları kervanına katılıyor, hatta anı yaşayamadan tatilden dönüyoruz… Son zamanların en moda alışkanlığı olan tatil fotoğraflarını, onlarca sosyal medya hesabı, onlarca fotoğrafı inceledikten sonra, beğenilerin havada uçuştuğu en iyi fotoğraf karelerini birlikte inceleyelim…

Bavul Hazırlığı

-Tatil demek bavul demek, bavul demek bikini demektir! Tatile başladığınızın en iyi habercisi bavul ile takipçilerinize ”sonunda tatile gidiyoruzz” mesajı verin!

Pasaport ve Bilet

– Tatil daha havalimanından başlar… Siz de biletiniz ve pasaportunuzu paylaşın, tatile start verin!

Ayak Çılgınlığı

– Sosyal medyada bir ayak çılgınlığıdır gidiyor, bakalım yerini ne alacak… Ünlülerden, sosyal medya fenomenlerine kadar, tatile giden herkesin paylaştığı bir ayak fotoğrafı da sizden olsun…

Don-dur-ma

– Yaz sıcağının soğuk savaşçısı rengarenk dondurmanızı Instagram’la buluşturmanın zamanı gelmedi mi?

Evler ve Sokaklar

– Sosyal medyanın en muhteşem sokağını siz çekin! Daracık sokaklarla ve taş evlerin kesiştiği o nokta, işte orada!

Yeni Akım, Yemek Fotoğrafı!

– Instagram’la birlikte hayatımızı yeni bir kavram girdi, yemek fotoğrafı! Önceden yediğini içtiğini söylemek ayıpken, artık yediğinizi paylaşmamak kaçınılmaz hale geldi! O halde birbirinden hoş tatil beldelerinin organik köy kahvaltılarını ve zeytinyağlı sofralarını paylaşın.

Sendromsuz Pazartesi

– Tatiliniz pazartesi gününe denk geliyorsa, sakın ha arkadaşlarınızı kıskandırmadan dönmeyin! #sendromsuzpazartesi hashtag’ini de eklemeyi ihmal etmeyin!

Rengarenk Kokteyller

– Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun ama, güzel kokteyl fotoğraflarınızdan da bizi mahrum bırakmayın. Bir de bu kokteyl havuz başında oldu mu tadından yenmez!

Minik Dostlarımız

– Hayvanlar en yakın dostlarımız! Onlarsız tatlış instagram paylaşımı olmadan olur mu!

Ata Sporumuz, Selfie

– Tabi ki selfie olmadan, tatil olmaz! İster tek ister kalabalık arkadaş çekimleri için selfie çubuğunuzu bavulunuza koymayı unutmayın.

Gözlük-Şapka-Kitap Üçlüsü

– Tatilde güneşlenilir de, kitap okumaz mı? Gözlük-şapka-kitap üçlüsüyle like almaya devam.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir