Temalı Oteller

Tatil otelleri konuklarına daha keyifli vakit geçirebilmek için çeşitli avantajlar veya temalar sunabilir. Tatil.com Temalı oteller sayfasında bu otellerin hepsini bir arada bulabilirsiniz.

Temalı oteller belli bir tema çerçevesinde belirli talepleri olan tatilcilere hitap eden otellerdir. Temalar çeşit çeşit olabilir. Örneğin Lara otelleri çoğunlukla ünlü bir yapıya benzetilerek inşa edilmiştir. Dilerseniz Kremlin Sarayı, Topkapı Sarayı veya Titanic’te konaklayabilir, kendinizi krallar ve kraliçeler gibi hissedebilirsiniz. Aynı şekilde, özel günler için gelmek isteyen tatilciler olabilir, alabildiğine lüks ya da alabildiğine mütevazı bir şekilde konaklamak isteyen tatilciler olabilir.

Ortak ve benzer zevklere hitap eden Tatil.com temalı otelleri şöyle:

Su Kaydıraklı Oteller: Çocuklarınızla ailece tatile çıkacaksınız ama önceliğiniz çocuklarınızın canlarının sıkılmaması. Malum durağan tatiller onlara göre değil. Su kaydıraklı oteller tam da ihtiyacınız olan şey! Havuzların rengarenk kaydıraklarından kayarken eğlenmeyen çocuk görülmedi duyulmadı. Alanya, Belek ve Side başta olmak üzere birçok yerde su kaydıraklı oteller bulabilirsiniz.

Mavi Bayraklı Oteller: Mavi Bayrak plajlara verilen uluslararası bir ödüldür. Bu ödülü hak etmek için plajlar deniz temizliği, çevre düzeni ve bilinci, güvenlik ekipmanları gibi bazı kriterleri sağlamak durumundadır. Şanslıyız ki Türkiye dünyada en çok Mavi Bayrak sahibi ülkelerden biri. Side, Alanya ve Bodrum gibi Ege ve Akdeniz kıyılarına sahip turizm merkezlerinde birçok otelin plajı Mavi Bayraklı.

Balayı Otelleri: Balayı tatili özel bir tatil olmalı. Otelin mimarisi, odaların dekorasyonu, yemekte çalınan müzikler ve daha birçok şey balayı atmosferini etkileyebilir. Balayı çiftleri, aile otellerinde aradığı sükuneti bulamayabilir. Balayı otelleri çiftlere balayı konsepti sunar. Özel düzenlenmiş odalar, odalara özel meyve ve şarap/şampanya ikramı gibi sürprizlerle balayı çiftlerine güzel anlar yaşatırlar.

Deluks Oteller: Deluks veya delüks oteller aslında 5 yıldızlı otellere turizmde verilen başka bir addır. Adı üstünde lüks hizmetin adresidir bu oteller. Dört dörtlük bir tatili uzaklarda aramayın.

Aile Odalı Oteller: Nasıl balayı çiftleri balayı otellerinde atmosferin büyüsüne kapılıyorsa aileler de aile odalı otellerde konaklamanın keyfine varabilir. Bu otellerde aileleri ve tabii ki çocuklar eğlendirmek için çeşitli aktiviteler ve hizmetler olur. (Su kaydırağı da olabilir!)

Butik Oteller: Tatil sizin için kafayı dinlemekse ve sessiz sakin bir ortam arayışındaysanız butik oteller tam size göre. Küçük ve konforlu bir butik otelde tam istediğiniz tatilin sefasını sürebilirsiniz.

Tatil.com’da yer ayırtmak için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz. Online rezervasyon sistemimizi kullanarak veya müşteri hizmetlerimizi arayarak birkaç dakika içinde rezervasyon işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

En iyi fiyat garantisi sunan Tatil.com Yaz Fırsatları ile de tatilcilerin yüzünü güldürecek avantajlar sunuyor.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir