Termal Otellerin Faydaları

Kış aylarında kayak otelleri turist akınına uğruyor; ancak soğuk havadan kaçıp hem dinlenmek hem de sağlığına kavuşmak isteyenlerin tercihi hala termal oteller. Peki nedir termal oteller?

Genellikle doğal kaynakların bulunduğu bölgelerde kurulan tesislerdir. Türkiye’nin doğal kaynak açısından ne kadar zengin bir ülke olduğunu düşünürsek bu kış sağlık dolu bir tatil geçirmek için ne kadar fazla seçeneğimiz olduğunu anlayabiliriz. Hepimizin isteği yeni yıla zinde başlamak, vücudumuzu tüm yılın verdiği yorgunluktan arındırıp şikayetçi olduğumuz bazı sağlık sorunlarından kurtulmak. İşte termal oteller tam da bunun için var.

Türkiye’nin termal oteller bakımından Avrupa’da 1. Sırada, dünyada ise ilk yedi ülke arasında olduğunu biliyor muydunuz? Ülkemizdeki termal oteller üstün hizmet anlayışıyla modern olanaklarla donatılmış konforlu yaşam alanları sunuyor bize.

Yapılan çalışmalar ve testlerde Türkiye’deki termal suların kimyasal ve fisiksel açıdan Avrupa’daki termal sulardan daha üstün olduğu da kanıtlanıyor. En çok tercih edilen termal oteller Pamukkale, Yalova, Gönen, Balçova ve Adana bölgelerinde bulunuyor.

Termal otellerin hem fiziksel hem ruhsal sağlığınıza ne kadar iyi geleceğini umarım biliyorsunuzdur. Türkiye’nin en kaliteli sularında keyifli vakit geçirmekle kalmayacak romatizmal hastalıklarınızdan, sedef hastalığından, cinsel işlev bozukluklarınızdan, mide ve bağırsak hastalıklarınızdan kurtulabileceksiniz. Ayrıca tatil dışındaki hayatınızın getirdiği stresten uzaklaşıp ıykusuzluk, asabiyet, yorgunluk gibi peşinizi bırakmayan sorunlardan da arınacaksınız.

Sağlık ve kış turizminin vazgeçilmezlerinden olan termal otelleri kampanyalı fiyatlar ve kaliteli tatil güvencesiyle Tatil.com’da bulabilirsiniz. İster 5 yıldızlı termal otellerini tercih edin, ister ultra herşey dahil termal otellerini; bu yıl siz de sağlıklı bir tatil geçirmek için Tatil.com’un Termal Oteller kategorisinden bütçenize ve zevkinize göre bir tatil ayarlayabilirsiniz. Termal oteller fiyatlarını sorgulayabilir ve erken rezervasyon termal otel fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Türkiye’deki tüm termal tesislerle ilgili ayrıntılı bilgiye Müşteri Hizmetlerimizi 444 6835 nolu telefondan arayarak ulaşabilir, rezervasyonlarınızı telefon ile de yaptırabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir