TUI Otelleri ile Akdeniz’de Mükemmel Bir Tatil Mümkün

Yaz deyince ilk akla gelen şeylerden biri tabi ki tatil… Yaz tatillerini çok sevdiğimiz ve bütün sene yolunu gözlediğimiz için de tatilimizi en güzel şekilde yapmak, dinlenmek, eğlenmek istiyoruz. Çünkü tatil sonunda hızlı ve yorucu bir iş – okul temposu bizi bekliyor olacak. Şimdi gelin bu yazı en güzel nerelerde değerlendirebilir ve neler yapabilirsiniz bakalım. Sizin için en güzel TUI Otelleri’ni derledik. Üstelik erken rezervasyon fırsatları devam ediyor.

Hydros Club Otel – Kemer

Antalya Kemer’de yer alan ve denize sıfır konumda yer alan Hydros Club Otel’de her şey dahil tatil lüksünü sonuna kadar hissedeceksiniz. Otelin kendine ait plajı tatilinizin keyfine keyif katacak. Burada Akdeniz’in berrak ve masmavi sularında size özel plaj keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca otelin 6 yüzme havuzundan birinde de vakit geçirebilirsiniz.

Tatilinizi renklendirmek isterseniz çeşitli su sporlarına katılabilir, animasyon ve dans gösterilerini seyredebilir ve gerçekleşecek canlı müzikler eşliğinde eğlenebilirsiniz.

Hydros Club Otel, çocuk dostu oteller kategorimizde yer aldığından çocuklu aileler için bir nimet olacaktır. Burada bulunan 2 adet çocuk yüzme havuzu, su kaydırakları, mini kulüp, oyun parkı ve animasyon gösterileri ile tatil çocuğunuz için de unutulmaz bir anıya dönüşecek. Üstelik 1. çocuk için 0-12 yaş, 2. çocuk için 0-2 yaş ücretsiz…

TUI Magic Life Waterworld Hotel

Antalya Belek’te yer alan TUI Magic Waterworld Hotel denize sıfır konumda yer almakta ve tesisin kendine ait 690 metre uzunluğunda plajı bulunmaktadır. Otelin aile, çocuk, yetişkin, açık, kapalı, aktivite havuzlarından size uygun bir tanesini tercih edebilirsiniz.

Tüm bunların yanında her şey dahil sistemden yararlanacaksınız. Ayrıca animasyon gösterilerine, su sporlarına katılabilir ve otelin canlı müzik etkinliklerinde de doyasıya eğlenebilirsiniz. Günün yorgunluğunu ise harika bir masaj eşliğinde atabilirsiniz.

Çocuk ve genç dostu otel kategorisinde yer alan TUI Magic Life Waterworld Hotel’de 3-6 yaş arası çocuklar Magic Mungo Club, 7-12 yaş arası çocuklar Magic Kids Club. 13-16 yaş arası gençler ise Teekns Treff’te doyasıya eğlenecekler. Üstelik 1. çocuk için 0-12 yaş, 2. çocuk için 0-2 yaş ücretsiz…

Pagasos Club Otel

Alanya’da yer alan Pagasos Club Otel denize sıfır konumda yer alan TUI otellerinden bir diğeri. 1 km uzunluğundaki kumsal plajında kendinizi Akdeniz’in mavisinden alamayacaksınız. Plajda bir de iskele bulunmakta. Bunun dışında plajda şemsiye ve minderlerden  yararlanabilirsiniz.

Bu otelde her şey dahil konseptte konforlu bir tatil sizleri bekliyor. Çocuklar ve yetişkinlere özel yüzme havuzları ise tatilinize renk katacak. Deniz ve havuz keyfinin ardından bir masaj ve sauna keyfi dinlenmenize yardımcı olacaktır

Çocuk dostu olan bu tesiste 4-12 yaş minikler için mini kulüp bulunmaktadır. Üstelik burada da 1. çocuk için 0-12 yaş, 2. çocuk için 0-2 yaş ücretsiz…

TUI Magic Life

Antalya Belek’te yer alan TUI Magic Life Belek yine denize sıfır konumda yer alan bir diğer TUI oteli. Tesisin kendine özel plajı bulunmaktadır. Akdeniz’in berrak sularında serinleyebilir veya plajında güneşlenebilirisiniz. Her şey dahil konseptin bulunduğu otelde lüks tatilin konforunu yaşayabilirsiniz.

Otelin ücretsiz olarak sunduğu dart, zumba, boccia, havuz oyunları, aqua fitness, dağ bisikleti, plaj voleybolu, okçuluk, kano, rüzgar sörfü gibi daha pek çok aktiviteden yararlanabilir ve tatilinizi dolu dolu geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yorgun geçen günün ardından da rahatlamak için SPA ve masaj yaptırabilirsiniz.

Çocuk dostu bir diğer TUI Oteli olan TUI Magic Life’da 3-6 yaş minikler için Mungo Club, 7-12 yaş çocuklar için Magic Kids Club, 13-16 yaş gençler için ise Teens Treff bulunmaktadır. Çocuklarınız buralarda yapılacak aktivitelerde doyasıya eğlenecek ve dolu dolu bir tatil geçirme fırsatı yakalayacaksınız. Üstelik 1. Çocuk için 0-12 yaş, 2. Çocuk için 0-2 yaş ücretsiz…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir