Winterfest Is Coming

Dolu dolu eğlenceye hazır olun! Uludağ Winterfest 2016, festivalin 20. yılında eğlendirmeye tam gaz devam ediyor… Gündüz Uludağ’da kayak sporunun keyfini çıkarıp gece birbirinden ünlü sanatçılar ile eğlenmek için şimdiden rezervasyonunuzu yapın ve enerjinizi toplamaya başlayın. Unutmayın Winterfest’te bu enerjiye çok ihtiyacınız olacak!
Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan Uludağ Winterfest’ten kısaca bahsedecek olursak ilki 1996 yılında yapılmış olan festival, gördüğü yüksek ilgi nedeniyle günümüze kadar hız kesmeden tüm gençleri ve kendini genç hissedenleri eğlendirmeye devam etmiştir. Her sene 3 periyot halinde yapılan ve gündüz kayak keyfi ile gece birbirinden ünlü sanatçıların bulunduğu partileri bir araya getirerek gençleri eğlenceye doyuran etkinlik; bu sene 17 Ocak – 11 Şubat tarihleri arasında yapılacak.
Kayak, dans, after ski partiler, yarışmalar, sürprizler, hediyeler, sponsor etkinlikleri, DJ performansları ve birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile Uludağ Winterfest bu sene de gençlere uygun fiyata yüksek eğlence imkanı sunuyor.


17-21 Ocak tarihleri arasında start alacak olan Winterfest fırtınasının ilk periyotta sahne alacak olan sanatçıları; Emrah İş, Altay, Stereo Palma, Hüseyin Karadayı, Fatih Ürek, Demet Akalın, Burak Yeter ve Ozan Doğulu…
24-28 Ocak tarihleri arasındaki ikinci periyotta ise Emrah İş, Buray, Hüseyin Karadayı, Demet Akalın, Fatih Ürek, Ozan Doğulu, Ece Seçkin ve sürpriz bir sanatçı Winterfest gençliğini coşturmaya devam edecek.
07-11 Şubat tarihleri arasındaki üçüncü ve son periyotla unutulmaz bir final yapmayı hedefleyen Uludağ Winterfest 2016’nın bu periyottaki sanatçıları ise; Emrah İş, Ece Seçkin, Bang La Decks, Hüseyin Karadayı, Gülşen, Fatih Ürek, Ozan Doğulu ve sürpriz bir gruptan oluşuyor.


Konforlu Uludağ Winterfest Otelleri ile bu benzersiz gençlik festivalinde siz de yerinizi ayırın; kayak, dans, after ski partiler, yarışmalar, sürprizler, hediyeler, sponsor etkinlikleri, DJ performansları ve birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile Uludağ Winterfest 2016’da eğlenceye doyun!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir