2 Çocuk Ücretsiz Oteller

Çocuklar hayatın neşesi… Yıllarca hayalini kurdunuz ve sonunda çocuk sahibi oldunuz. O kadar masum, o kadar tatlı ki… Yalnız kalmasın diye bir de kardeş yaptınız. Çocuklara bakmak, onları büyütmek büyük sorumluluk elbette. Kendinize zaman ayırmayı bıraktınız. Var gücünüzle onların maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamaya verdiniz kendinizi. Ama herkesin tatile ihtiyacı var. Hem, çocuklarınızın da çok hoşuna gidecek. Tatil.com 2 çocuk ücretsiz oteller sayesinde keyifli ve bir o kadar ekonomik bir tatil sizi bekliyor.

2 Çocuk Ücretsiz Tatil

Birçok otelde belli bir yaş grubundaki çocuklar ücretsiz tatilden, bazı yaş grubundaki çocuklar da yüzde elli indirimden yararlanabiliyor. Bazı oteller de sadece bir çocuğu ücretsiz kabul edebiliyor. Ücretsiz yaş grubu 0-12 yaş olabiliyor. 0-6 yaş grubu ücretsiz olup 6-12 yaş yüzde elli indirimden yararlanabiliyor. Bazı otellerse tek bir çocuğu 14 yaşına kadar ücretsiz kabul edebiliyor. Siz de çocuğunuzla hem keyifli hem de ekonomik bir tatil geçirmek istiyorsanız Tatil.com’un 0-14 yaş ücretsiz oteller kampanyasına göz atabilirsiniz.

Çocuklarla tatile çıkmadan önce otelinizin çocuklarınıza özel havuzu, parkı ve animasyonu gibi hizmetlerinin olup olmadığını araştırmanız önemli. Tatil.com iki çocuk ücretsiz otellerinde çocuklarınızın eğlenebileceği birçok seçenek var. Çocuk havuzu, biraz daha büyük çocuklar için havuzlarda kaydıraklar, çocuklarınıza hoşça vakit geçirtecek animasyonlar hem onları mutlu edecek hem de sizi.

Çocuk ücretsiz oteller arasında en güzel tatil yerleri arasında olduça lüks oteller var. Belek’te Vera Club Hotel Mare, Letoonia Golf Resort; Kemer’de Zena Resort Hotel, Catamaran Resort Hotel, Grand Viking Hotel; Alanya’da Mukarnas Spa Resort, Akropol Hotel, Hotel Mirabell, The Inn Resort Hotel; Marmaris’te Grand Yazıcı Mares, Grand Yazıcı Club Turban, Kervansaray Marmaris Hotel; Bodrum’da La Blanche Resort Spa Hotel, Thor Luxury Hotel Villas, Sunpoint Suits Hotel; Fethiye’de Club Hotel Letoonia; Side’de Vera Stone Palace Hotel; Çeşme’de Pırıl Hotel Thermal Beauty Spa; Kuşadası’nda Club Mersin Beach, Sentinus Beach Hotel; Göcek’te Göcek Lykia Resort Hotel; Dalaman’da Dalaman Lykia Resort Spa Hotel çocuklarınızla birlikte gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz oteller.

Kampanyanın ayrıntıları şöyle: Bu kampanyadan 17-30 Haziran 2013 tarihlerinde yaptığınız rezervasyonlarda 0-12 yaş grubundaki iki çocuğunuz ücretsiz tatil olanağından yararlanabilecek. Kampanya, Tatil.com İki Çocuk Ücretsiz Oteller sayfasında belirtilen otellerde 20 Haziran-10 Eylül 2013 tarihlerinde yapılan 5 gece ve daha uzun süreli konaklamalarınızda geçerli olacak. Bu kampanya başka indirim, hediye çeki ve benzeri kampanyalarla birleştirilemeyecek.

Tatil.com 2 çocuk ücretsiz otelleri en iyi fiyat garantisiyle sunuyor. Online rezervasyon sistemimizi kullanarak veya müşteri hizmetlerimizi arayarak rahat bir şekilde rezervasyon yaptırmanız mümkün.

Çocuklarınızla ailece keyifli bir tatil sadece birkaç tık ötenizde!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir