Ege’de Tatil Planları Başlasın!

Erken rezervasyon dönemi bütün hızıyla devam ediyor. Bu dönemde rezervasyon yaptırırsanız hem muhteşem indirimlerden yararlanabilirsiniz hem de yaz dönemindeki yoğunluktan çok önce otellerde yerlerinizi ayırtmış olursunuz. Ege Bölgesi yine çok güzel oteller ve çok cazip avantajlarla sizi bekliyor. O zaman, Ege’de tatil planları başlasın!

Marmaris Otelleri

Erken rezervasyon fırsatları sürerken Muğla ilinin en güzel ilçelerinden biri olan Marmaris’te tatil için kolları sıvamak lazım. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören Marmaris’te yaz aylarında oteller dolup taşıyor.

Marmaris’te keyifle tatil yapabileceğiniz birçok belde ve birbirinden güzel plajlar var. Hareketli yaşam tarzıyla dikkat çeken Marmaris merkez dışında İçmeler, Turunç ve Hisarönü de turkuvaz denizleri ve çok sayıda oteliyle ilgi odağı. Marmaris’te size otel önerimiz muazzam mimarisi ve hizmet kalitesiyle Blue Bay Platinum Marmaris.

Marmaris’ten devam ederseniz Datça’ya ulaşırsınız. Marmaris’ten başlayıp Datça’nın sonuna kadar hayaller aleminden çıkmış gibi görünen büklere rastlayacaksınız. Bükler deniz kıyısına kadar uzanan ağaçlar ve saklı plajlarıyla film setlerini andırıyorlar. Ama tamamen gerçekler!

Marmaris’ten Rodos Adası’na sık sık kalkan feribot seferleriyle bir saatten kısa sürede bu adayı gezmeniz de mümkün. Pasaportunuz olması ve yirmi dört saati geçmemesi kaydıyla tabii.

İzmir Otelleri

Ege’nin ve Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir çok yönlü bir tatil merkezi. İster iş tatili, ister kültür turu, ister termal tatil isterseniz de yaz tatili yapabilirsiniz. İzmir’in merkezinde Saat Kulesi, Asansör ve Dario Moreno’nun evini ziyaret edebilirsiniz.

Felsefenin beşiği olarak kabul edilen Efes Antik Kenti ve doğal meyvelerden üretilen meyve şaraplarıyla ünlü Şirince Köyü’ne ev sahipliği yapan Selçuk ilçesinde, Pamucak sahili kıyısında birçok otel bulmanız mümkün Sürmeli Efes Otel %35 indirimle kapılarını size açıyor.

İzmir’de dünyaca ünlü Çeşme’nin yanı sıra sempatik Urla’nın sahilleri de tatil için tercih edilebilecek yerlerdendir.

Çeşme Otelleri

İzmir’in ilçesi olan Çeşme’ye ayrı bir yer ayırmak gerekiyor. Çeşme merkez hem tarihi kalıntıları hem de doğal olanaklarıyla büyülerken Ilıca termal kaynaklarıyla şifa dağıtıyor. Çeşme merkezde Çeşme Kalesi ve günümüzde otel olarak kullanılan Kervansaray görülmeye değer yerlerden.

Çeşme’de geniş bir alanı kaplayan Altınyunus Hotel %35 indirimle Ege’yi yaşamak isteyenleri en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyor.

Çeşme’de konaklarken sakız ürünlerinden almayı ve fırsat bulursanız Sakız Adası’nı gezmeyi ihmal etmeyin. Elbette yine pasaportunuz yanınızda olmalı ve ziyaretiniz yirmi dört saati geçmemeli.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir