İtalya Turları

Akdeniz ülkeleri arasında en ilgi çekicilerinden biri çizme şekilli İtalya. Dünyanın en etkileyici şehirlerinden bazıları da İtalya’da. Roma, Floransa, Venedik, Milano, Napoli… Tatil.com İtalya turları sayesinde hepsini görme şansı elde edebilirsiniz.

İtalya turlarına en çok dahil olan şehirler hakkında kısa bilgiler verelim.

Roma: İtalya’nın başkentidir. Antik Roma’nın en ünlü manzarası muazzam Colosseum olsa gerek. Birçok bölümü bulunan Colosseum günümüze kadar bu kadar iyi korunmuş en iyi eserlerden biri. Roma’da Pantheon da mutlaka görülmesi gereken bir şaheser. Katolik Roma’dan kalma, Barok veya Rönesans etkileri taşıyan yüzlerce kilise de ziyaret edilesi.

Floransa: Tuscany bölgesinin başkentidir. Muhteşem mimarisiyle ve köklü kültürüyle tatilcileri en fazla büyüleyen şehirlerden biri. Burada sayısız müze ve Galileo’nun Mezarı, Giotto Kulesi, Boboli bahçeleri gibi birçok yeri görme fırsatı elde edeceksiniz.

Venedik: Dünyanın en romantik şehirleri sıralamasında ilk sıralarda yer alan Venedik, sular altındaki sokakları ve gondollarıyla zihinlerde yer etmiş bir manzaraya sahiptir. Elbette kanallar dışında meydanları, köprüleri ve kiliseleri gibi görülecek daha çok ayrıntısı var.

Milano: Moda haftalarının favori şehirlerinden biri olan Milano, İtalya’nın finans merkezi olmasının yanı sıra saymakla bitmeyecek müzeleri, kiliseleri, tarihi anıtları, meydanları, parkları ve bahçeleriyle rüyada seyahat ediyormuşsunuz hissi verir.

İtalya Turu

Tatil.com’da tercih edebileceğiniz İtalya turları oldukça çok sayıda. İtalya içindeki şehirlere düzenlenen turlar şöyle: Roma turu, Roma Floransa Milano Como Venedik turu, Milano Venedik Floransa Roma Napoli turu, Roma Floransa turu, Venedik Floransa Roma turu. Napoli’de bulunan, zamanında Vezüv Yanardağı’nın patlamasıyla üstündeki her şeyle ve herkesle kül olan Pompei şehrinin ziyarete açılan kısmı, Göller Yöresi gibi ekstra turlarla bölgesi daha da derinlemesine tanıyabileceksiniz.

Yurtdışına çıkmışken birkaç ülkeyi bir arada görmek isterseniz: İtalya Fransa turu, İtalya Fransa İspanya turu, İtalya Fransa İsviçre turu, İtalya İsviçre Fransa İspanya turu. Hepsi uçaklı turlar ama bir de otobüsle İtalya Yunanistan turu var. Tüm yol otobüsle değil, Yunanistan’dan İtalya’ya geçiş vaporettolarla.

İtalya turlarının hepsi vizeli. Ama dilerseniz Tatil.com’dan vize için yardım alabilirsiniz. Online rezervasyon sistemimizi kullanarak veya Müşteri Hizmetlerimizi arayarak turlarımızdan istediğinizi satın alabilirsiniz. Yurtdışı tur seçenekleniriz İtalya turlarıyla sınırlı değil elbette. Yunanistan turları, İspanya turları, Rusya turları ve dünyanın hemen her yerine düzenlenen diğer turlar da muhteşem vakit geçirmenizi sağlayacak.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir