Son Dakika Tatilcilerinden Misiniz?

Son dakika tatili

Yılın başından tüm resmi tatiller belli olsa da bazen rotamızı belirlemekte, kendimizi ayarlamakta zorlanırız ve tüm tatil planlarımız son ana kalır maalesef. Bu durum kimi zaman istediğimiz otelde rezervasyon yapmayı zorlaştırır, kimi zaman ise istediğimiz bileti almamızı…

Öncelikle son dakika otelleri sayfamızı inceleyerek en konforlu otellerde, kampanyalı fiyatlardan yararlanma şansınızı sürdürebilirsiniz. Ayrıca son dakika tatilcileri için biz planları yaptık. Göz atmak isteyenler için fırsatlar burada!

Vaktim Yok Diyenlere Günübirlik Turlar

Yeterince zamanım yok ama yine de gezmek ve keşfetmek istiyorum diyorsanız sizi böyle alalım. Şehrine yakın noktalara düzenlenen günübirlik turlar ile muhteşem bir maceraya atılmak isterseniz günübirlik turları sayfasını inceleyerek, kendinize en uygun turu seçebilirsiniz. Bir günlük de olsa şehrin stresinden uzaklaşmak emin olun ruhunuzu dinlendirecektir.

Hafta Sonu Bir Yerlere Mi Kaçsak?

Yıllık izniniz mi bitti? Üzülmeyin, haftasonları ne güne duruyor? 2 günlük tatilde neler mi yapılır diyorsunuz? Fazla düşünmenize gerek yok, hemen yardımcı olalım; hafta sonu otelleri sayfasından en güzel oteli bulup, bu tatili dolu dolu değerlendirebilirsiniz. 2 günde keşfettikleriniz, yaptıklarınız en az birkaç aylık bir motivasyon değil mi?

Yeşile Doymak İstiyorum Diyenlere Karadeniz

Karadeniz her mevsim ayrı güzel ve gezilesi olsa da, ilkbaharda ayrı bir güzelliği vardır. Hem hava sıcaklığının tam kıvamında olması hem de yağışın az olması köşe bucak gezmeye davet eder bizi. Siz de ilk fırsatta yeşile doymak ve Karadeniz’i keşfe çıkmak isterseniz Karadeniz Bölgesi Otelleri sayfamızı inceleyip, kendinize en uygun seçenekleri keşfedebilirsiniz.

Kültürümüze Kültür Katalım

Havalar ısınıyor ama öyle çok da bunaltmıyor. Tam da sokak sokak, müze müze gezmelik değil mi? Ülkemizin de dört bir yanı binlerce yıllık kültürel miraslarla doluyken buraları gezmemek, keşfetmemek olmaz. Son dakika planlarınıza kültür seyahatlerinizi eklemeyi unutmayın.

Deniz Görmeden Yaşayamam Diyenler Burada Mı?

Bu bir klasiktir tabii. Tatil deyince aklınıza ne geliyor desek, eminiz ki pek çok kişi ilk olarak ‘’deniz’’ diyecektir. Siz de klasikten vazgeçemeyenlerdenseniz muhteşem koylarda yüzmek, yeşilin, mavinin tonlarına doymak istiyorsanız Ege Bölgesi otelleri tam da size göre diyebiliriz.

Tatilde ‘’Sağlıklı Yaşam’’ Felsefesine Devam

Tatil sizin için hem ruhunuzu, hem bedeninizi, hem midenizi dinlendirmekse ve sağlıklı yaşam felsefeniz tatilde de geçerliyse detoks otelleri sizin için biçilmiş kaftan! Bu otellerde sabah güneşiyle bir doğa yürüyüşüne çıkıp, kahvaltıda ve diğer öğünlerde sağlıklı yiyeceklerle beslenip, yoga ve çeşitli spor aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ah Büyülü Kapadokya…

Kapadokya; nam-ı diğer ‘’Güzel atlar ülkesi’’ binlerce yıllık tarihi de içinde barındıran peri bacaları gibi eşsiz bir doğal oluşuma ve daha pek çok güzelliğe ev sahipliği yapan bir coğrafya. Erciyes, Hasandağı ve Güllüdağ’ın patlamasıyla oluşmuş peri bacalarında hem doğanın bize neler sunabildiğine ve sınırlarının olmadığına bir kez daha inanacak, hem de bölgedeki yer altı şehirlerini keşfe çıktığınızda insanların gerektiğinde neler başarabildiğini görünce şaşıracaksınız. Bu eşsiz doğa ve tarih buluşmasını planlarınıza dahil etmek isteseniz Kapadokya otelleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yurt Dışına Çıkmak İsteyenlere…

Yurt dışına çıkmak istiyorsunuz fakat planlarınızı son ana bıraktınız ve vize işleri o kadar kolay hallolmayacak gibi görünüyorsa da üzülmeyin! Vizesiz seyahat edebileceğiniz pek çok ülke var. Bu ülkelere seyahat etmek oldukça kolay. Bunun için vizesiz yurt dışı turları sayfamızı inceleyebilir ve harika turlardan birini seçerek maceraya dahil olabilirsiniz.

Son dakika planları da yapsanız seyahatlerinizi ihmal etmeyin. Tatil bir lüks değil ihtiyaçtır. Mutlu tatiller…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir